Connect with us

Actualitate

Consiliul Județean Sibiu pe Facebook: Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu a organizat deja dialogu…

Publicat


Daniela Cimpean – Presedinta Consiliului Judetean Sibiu a organizat deja dialoguri comune cu institutii și cu organizații locale și a demarat întâlniri în teritoriu prin care, alături de primari, să stabiliească direcții de acțiune pentru ceea ce ne dorim de la #aniidrumetiei.

“Mă aștept, deci, ca toți colegii primari să ne vină alături, să vadă oportunitățile acestui demers pentru comunitățile lor și de aceea voi discuta personal cu fiecare în parte.

Am început cu Rășinari – fiind comuna care are deja inițiate reglementări care pot contribui la buna organizare. Împreună cu primarul Bucur Bogdan și cu Adrian Bibu, administratorul public al județului, am discutat pașii pe care Consiliul… Meer


Consiliul Judetean Sibiu, profile pictureKan een afbeelding zijn van 1 persoon, staan, zitten en binnenKan een afbeelding zijn van buitenshuisKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, zittende mensen, staande mensen en binnen

Facebook / Consiliul Județean Sibiu

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Vlad Voiculescu pe Facebook: Cele trei cadre medicale de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova su…

Publicat

Cele trei cadre medicale de la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie din Craiova sunt in afara oricarui pericol, internați cu traumatisme minore la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Craiova.

Vlad Voiculescu, profile picture

Facebook / Vlad Voiculescu

Citește mai departe

Actualitate

Femeie lovită de o mașină pe o stradă din Năsăud

Publicat

Un accident rutier a avut loc luni seara în orașul Năsăud. O femeie a ajuns la spital după ce a fost lovită de o mașină.

Din primele verificări, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 53 de ani din Năsăud, în timp ce conducea un autoturism, a accidentat o femeie de 37 de ani din aceași localitate, care se deplasa în calitate de pieton.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pietonului i-a fost recoltată o probă de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Femeia a fost transportată la spital în vederea continuării investigațiilor medicale de specialitate.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud, fiind întocmit un dosar penal cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă.

Romania24.ro

Citește mai departe

Actualitate

Ministrul Educației pe Facebook: Jurnalul de Seara – Digi24 – 08.03.2021

Publicat

Jurnalul de Seara – Digi24 – 08.03.2021Facebook / Sorin Mihai Cîmpeanu

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Mureș pe Facebook: La mulți ani tuturor Femeilor!

Publicat

🌺La mulți ani tuturor Femeilor!🌸

Consiliul Judetean Mures, profile pictureKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en binnenKan een afbeelding zijn van 1 persoon, roos en binnenKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen en bloemKan een afbeelding zijn van een of meer mensen, staande mensen, bloem en binnen

Facebook / Consiliul Județean Mureș

Citește mai departe