Connect with us

Eveniment

Consultări la Cotroceni/Au început discuţiile preşedintelui Iohannis cu delegaţia UDMR

Publicat



Preşedintele Klaus Iohannis a început, luni, la Palatul Cotroceni, consultările cu delegaţia UDMR în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de prim-ministru.

„V-am invitat din nou la consultări să-mi spuneţi cum vedeţi formarea unei majorităţi, cum progresează discuţiile pentru formarea unui Guvern sau orice alte probleme doriţi”, a spus Iohannis, în debutul consultărilor cu reprezentanţii UDMR.

Delegaţia UDMR este formată din: Kelemen Hunor – preşedintele formaţiunii – Cseke Attila, Benedek Zakarias, Biro Rozalia şi Antal Arpad.

Din partea preşedintelui Iohannis participă consilierii prezidenţiali Mihaela Ciochină, Daniela Bârsan şi Laurenţiu Ştefan.

Anterior, şeful statului a avut consultări cu reprezentanţii PSD, PNL, USR PLUS şi AUR. El urmează să discute cu reprezentanţii minorităţilor naţionale. AGERPRES/(A-autor: Florentina Peia, editor: Mihai Simionescu, editor online: Adrian Dădârlat)

 

Sursa foto: presidency.ro


Citeşte şi:

 

LIVE UPDATE Preşedintele Iohannis are consultări cu partidele parlamentare la Palatul Cotroceni, pentru desemnarea viitorului premier

 

Consultările preşedintelui cu partidele parlamentare în vederea desemnării premierului (2014-2020)

 

Parlamentare2020/BEC – rezultate finale Senat: PSD – 1.732.289 de voturi, PNL – 1.511.227 de voturi

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. SMURD Cluj a împlinit 30 de ani. Emblema de onoare a DSU pentru șefii ISU și UPU – SMURD din partea lui Raed Arafat

Publicat

Serviciul Mobil de Urgență, Reanimare și Descarcerare (SMURD) Cluj a aniversat, joi, împlinirea a 30 de ani de la înființare, în cadrul unei ceremonii la care a participat și șeful Departamentului pentru Situații de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Tânăr reținut după scandal la un magazin alimentar din Alba Iulia. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a fost reținut de polițiști, în urma unui scandal petrecut la un magazin alimentar din municipiu. Inițial, a fost reținut un agresor de 41 de ani. Acum, polițiștii au luat aceeași măsură pentru fiul celuilat bărbat implicat în conflict.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani

Publicat

Percheziții în Alba, București și alte nouă județe: polițiști și jandarmi, implicați într-un dosar de licențe universitare pe bani. Anchetatorii braşoveni au efectuat joi, 4 iulie, 20 de percheziţii în municipiul București, Alba și alte nouă județe din țară, într-un dosar privind infracţiuni de corupţie în legătură cu susţinerea unor examene universitare/examene de licenţă.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Capacele atașate la sticlele de plastic au devenit obligatorii în Europa din iulie. Obligație pentru producătorii de răcoritoare

Publicat

Capacele atașate la sticlele de plastic au devenit obligatorii în Europa din iulie. Noul design, considerat deranjant de unii, împiedică înșurubarea completă a capacelor din cauza unor benzi suplimentare de plastic care le țin fixate de sticlă.

De ce sticlele din plastic au capace atașate și ce se întâmplă din iulie, pe piața din România. Care...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate