Connect with us

Eveniment

Controale desfășurate de polițiștii din Harghita. Au fost aplicate amenzi de peste 9.000 de lei

Publicat


Arhivă foto

Polițiștii au efectuat mai multe controale în ultimele zile, în județul Harghita și au aplicat amenzi de peste 9.000 de lei.

Potrivit IPJ Harghita, în ultimele zile au fost efectuate mai multe controale, de polițiștii harghiteni, în Municipiul Miercurea Ciuc, cu privire la legalitatea stabilirii reședinței/domiciliului și a respectării normelor sanitare veterinare și siguranța alimentelor, în urma cărora au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor H.G. nr. 984/2005, în cuantum total de 9.600 de lei și 11 sancțiuni pentru încălcarea prevederilor O.U.G. nr.97/2005, în valoare totală de 440 de lei.

La activitățile desfășurate au participat jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita și reprezentanți ai Poliției Locale din Municipiul Miercurea Ciuc.


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Prima prelevare de organe din acest an a fost realizată cu succes la Spitalul de Urgență Cluj. Donatorul era în moarte cerebrală

Publicat

În noaptea de sâmbătă pe duminică a avut loc prima prelevare de organe din acest an la Spitalul Clinic de Urgență din Cluj-Napoca.

Au fost preșevați ficatul și rinichii unui pacient aflat în moarte…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

O primărie din Alba trebuie să îi achite daune morale de 50.000 de lei fostului secretar general al comunei. Decizia e definitivă

Publicat

O primărie din Alba trebuie să îi achite daune morale de 50.000 de lei fostului secretar general al comunei. Fostul secretar general comunei Șona, Marian Bogdan Matei a câștigat definitiv un proces cu Primăria unde a fost angajat.

Acesta urmează să primească daune morale de 50.000 de lei pentru repararea pagubei cauzate prin emiterea unui act administrativ care avea ca scop să-l îndepărteze din instituție și pentru că a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

4 Martie: 47 de ani de la cutremurul din 1977. Ziua în care Bucureștiul s-a prăbușit

Publicat

4 Martie: 47 de ani de la cutremurul din 1977. În seara zilei de vineri 4 martie 1977, România a fost zguduită de un puternic cutremur cu o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter, având epicentrul în Munţii Vrancei.

În seara zilei de 4 martie, președintele Nicolae Ceaușescu, împreună cu consoarta sa, participau la banchetul oficial oferit de președintele Nigeriei în cinstea oaspeților.

După toastul șefului statului nigerian,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Marți: „Primăvara în culori”, eveniment cultural la Sebeș. Va fi aniversat pictorul Eugen Măcinic și comemorat poetul Radu Stanca

Publicat

Marți 5 martie, la Primăria Sebeș va avea loc un eveniment cultural. Într-un comunicat de presă reprezentanții instituției au oferit o serie de detalii despre eveniment. 

Este vorba despre seara culturală „Primăvara în culori”, eveniment prin care va fi aniversat pictorul Eugen Măcinic. De asemenea cei prezenți își vor putea reaminti cu nostalgie versurile poetului Radu Stanca.

Coincidența fericită o reprezintă ziua de 5…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe