Connect with us

Eveniment

Controale DSV în magazinele din Sibiu – Unul a primit o amendă de 10.000 de lei

Publicat



Inspectorii direcției Sanitar Veterinare din Sibiu au intensificat controalele pe timpul caniculei. Au verificat zeci de magazine, iar o parte dintre ele, pentru că nu au respectat normele, au fost sancționate- unele cu amendă, altele cu avertisment.

Un magazin alimentar din oraș are de plătit acum o amendă e 10.000 de lei pentru că nu a depozitat alimentele în mod corespunzător. Alte două magazine au primit avertismente.

În aceste zile, când întreg județul Sibiu se află sub cod galben de caniculă, trebuie să fim atenți la ce alimente cumpărăm, de unde, și la starea în care se află, pentru a evita eventualele complicații digestive. Inspectorii DSV au făcut o listă cu recomandări, care se găsesc AICI.

 

 

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO FOTO. Surpătura de pe strada Uliului, „izolată” cu o prelată de mari dimensiuni

Publicat

Autoritățile au acoperit zona surpată de pe strada Uliului cu o prelată, pentru a proteja aria de ploaie și alte fenomene care pot duce la surpare.

Angajații RADP au fost surprinși desfășurând o prelată de mari…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

România se îndatorează și mai mult în luna mai. Guvernul aprobă noi împrumuturi de 6 miliarde de lei

Publicat

România se îndatorează și mai mult în luna mai: Guvernul a planificat prin Ministerul Finanţelor mai noi împrumuturi de aproape 6 miliarde de lei, pentru luna.

Este vorba de împrumuturi de la băncile comerciale de 5,2 miliarde de lei, la care se pot adăuga 690 de milioane de lei, bani obţinuţi prin sesiuni suplimentare de oferte necompetitive, aferente licitaţiilor de obligaţiuni.

Împrumuturile sunt mai mici decât cele din luna precedentă şi vor fi destinate refinanţării datoriei publice şi finanţării deficitului bugetului de stat, precizează Ministerul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

JOI Spectacol inedit la Teatrul Prichindel din Alba Iulia. Micii spectatori vor fi actori: ”Micul prinț” și ”Micul marionetist”

Publicat

Spectatorii  Teatrului de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia vor deveni actori. Este vorba despre copiii care au participat la un workshop de teatru. În urma workshop-ului care a durat trei luni, micii actori vor susține o reprezentație, joi, 9 mai. 

Programul Teatrului de Păpuși „Prichindel” – WORKSHOP PRICHINDEL, proiectul Micul actor, a ajuns la final. Anul acesta au fost susținute două ateliere:

Arta actorului, coordonat de actrițele Viorica Boda și Teodora Popa, secondate pe parte coregrafică de actorul Tudor Cristian Popa;

Arta animației,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Florin Piersic a fost internat la București, unde a fost transportat cu o aeronavă SMURD. Ce probleme de sănătate are marele actor

Publicat

Florin Piersic a fost internat la București cu o aeronavă SMURD, unde a fost internat la Institutul Național de Boli Infecțioase „Matei Balș”.

„Domnul Florin Piersic a ajuns la ora 22:30 (marți noapte – n.red.) la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Bals”.

Nu este pe secția de Terapie Intensivă, este internat pe o secție normală, este stabil și urmează să fie evaluat în cel mai scurt timp.

Familia își dorește să se păstreze confidențialitatea informațiilor legate de pacient”, au declarat reprezentanții Spitalului Matei Balș,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe