Connect with us

Alba

Controale la sute de medici și la peste 2.700 de furnizori de servicii medicale și medicamente. Amenzi uriașe aplicate de CNAS

Publicat



Controale la sute de medici și la peste 2.700 de furnizori de servicii medicale și medicamente. Amenzi uriașe aplicate de CNAS.

Este vorba despre furnizorii aflaţi sau care s-au aflat în relaţii contractuale cu CAS, a informat,...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Alfred Bulai a fost reținut de procurori în scandalul de la SNSPA. Acuzațiile grave care i se aduc

Publicat

Sociologul Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA, a fost reţinut, miercuri, după ce a fost audiat la Secţia 2 Poliţie din Capitală în dosarul privind folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală. 

Alfred Bulai are calitatea de suspect şi nu a dorit să dea declaraţii în faţa poliţiştilor, prevalându-se de dreptul la tăcere.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au percheziţionat, miercuri, locuinţa şi autoturismul lui Alfred Bulai.

Tot miercuri, descinderi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Premierul Ciolacu: Producătorii trebuie să semnaleze vizibil pe ambalaj dacă au redus gramajul, iar preţul a rămas neschimbat

Publicat

Producătorii trebuie să semnaleze vizibil pe ambalaj dacă au redus gramajul, iar preţul a rămas neschimbat. Ordinul preşedintelui Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor de stopare a fenomenului prin care comercianţii scad gramajul produselor, dar lasă preţurile la fel, a fost finalizat şi ar putea fi publicat cel târziu luni în Monitorul Oficial, a anunțat miercuri premierul Marcel Ciolacu, la începutul ședinței de Guvern.

„Este gata şi ordinul preşedintelui ANPC de stopare a fenomenului…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Nod rutier de acces pe autostrada A1 la Cugir. Indicatorii investiției, aprobați de Guvern. Urmează licitația pentru lucrări

Publicat

Nod rutier de acces pe autostrada A1 la Cugir. Indicatorii tehnico-economici ai proiectului de construire a nodului rutier au fost aprobați de Guvern, în ședința din 4 septembrie. Urmează licitația pentru executarea lucrărilor.

Nodul rutier pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș-Deva va fi construit la sud de localitatea Șibot. Va asigura acces pentru orașul Cugir, important din punct de vedere economic, prin unitățile de industrie ce funcționează aici.

Valoarea totală a investiției (inclusiv TVA) este de 157.341.000…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 60 de șoferi testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți au rămas fără permis

Publicat

Peste 60 de șoferi au fost testați pentru alcool sau droguri la volan, în Alba, în ultimele 24 de ore. Polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat.

Potrivit IPJ Alba, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 399 de verificări de persoane și 261 de verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 95 de abateri de natură contravențională, majoritatea la normele legale privind circulația pe drumurile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate