Connect with us

Alba

Copiii sub 14 ani, singurii spectatori ai meciului România – Andorra. UEFA a anunțat sancțiunile după meciul cu Kosovo

Publicat


UEFA a luat o decizie după incidentele de la România – Kosovo 2-0, unde o parte din galerie a afișat un banner pe care a scris Kosovo e Serbia.

Concret UEFA a decis că partida România – Andorra (15 octombrie, 21:45) se va desfășura cu ușile închise, dar pot intra doar copiii sub 14 ani. De asemenea, FRF a primit o amendă de 52.000 de euro.

Comisia de Disciplină a UEFA a deschis o anchetă pentru a analiza incidentele petrecute la…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO: A fost pusă în funcțiune stația de monitorizare PM10 la Sebeș, în prezența ministrului Mediului

Publicat

Ministrul Mediului, Mircea Fechet a participat luni, la Sebeș, la punerea în funcțiune a stației de tip Trafic AB-4 Sebeș. Aceasta va monitoriza particulele în suspensie PM10.

De asemenea, ministrul a vizitat prima fabrică din țară care produce automate de colectare a ambalajelor de băuturi, tot la Sebeș.

Stația de tip trafic AB-4 Sebeș, care va monitoriza particulele în suspensie PM10, a fost amplasată pe bulevardul Lucian Blaga…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Comunicat Raul Chiriac, PNL: Exact ca într-o companie privată, este necesară creșterea eficienței administrative a statului (P)

Publicat

Raul Chiriac - PNL

Creșterea capacității administrative a statului reprezintă o condiție necesară pentru dezvoltarea comunităților din România. Acest lucru este similar cu creșterea eficienței unei firme private. De fapt, instituțiile statului trebuie gestionate tot mai mult după regulile performanței din zona privată, doar că principalul indicator de performanță nu este profitul, ci satisfacția clienților, care – în cazul statului – suntem noi,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea până de Crăciun: ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 25 decembrie 2023

Publicat

brad zapada vremea pana de craciun 2023

Vremea până de Crăciun 2023. ANM a emis prognoza meteo pe patru săptămâni, până în 25 decembrie 2023. Se anunță patru săptămâni cu vreme în general normală pentru perioada în care nu aflăm. Excepție face săptămâna dinainte de Crăciun.

Meteorologii estimează că în intervalul 27 noiembrie – 25 decembrie 2023 vom avea temperaturi în general normale pentru această perioadă. Excepție face săptămâna 18 – 25 decembrie,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vremea la Alba Iulia, în minivacanța de 1 Decembrie. Condiții meteo de Ziua Națională

Publicat

alba iulia, cetate

Vremea în Alba Iulia: Orașul Marii Uniri se pregătește din nou de momentele festive dedicate zilei de 1 Decembrie.

Devine unul din punctele principale de atracție nu doar pentru locuitorii județului Alba, ci pentru mulți din întreaga țară și din străinătate.

Vezi și Vremea în România până în 3 decembrie 2023: Zile cu lapoviță, ninsoare, dar și ploi. Doi cicloni schimbă radical condițiile meteo

Cum vremea ultimelor zile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe