Connect with us

Eveniment

Copil de 3 ani dispărut într-o pădure din Covasna, căutat de echipe de salvatori

Publicat



Un copil în vârstă de 3 ani, care a dispărut în cursul zilei de luni într-o pădure din apropierea localităţii Hetea, este căutat de mai multe echipe de salvare, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Covasna.

Potrivit sursei citate, peste 100 de persoane l-au căutat pe minor în cursul serii de luni, fără niciun rezultat, iar acţiunea a fost reluată marţi dimineaţă.

“În seara zilei de 4 ianuarie, pompierii au fost solicitaţi pentru căutarea unui minor dispărut în pădurea din zona localităţii Hetea. În urma solicitării s-au format echipe de căutare-salvare, astfel că peste 100 de pompieri militari din cadrul ISU Covasna şi ISU Braşov, poliţişti, jandarmi, salvatori montani din cadrul Serviciului Public Salvamont Covasna, voluntari din cadrul ASV România şi cetăţeni au cercetat pădurea în căutarea minorului de 3 ani. Acţiunile de căutare au fost sistate după 5 ore şi au fost reluate în această dimineaţă”, au menţionat reprezentanţii ISU Covasna. AGERPRES

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Se înființează Garda Națională de Mediu, Ape și Păduri, prin comasarea a două instituții de control

Publicat

Se înființează Garda Națională de Mediu, Ape și Păduri (GNMAP), prin comasarea a două instituții de control.

Printre măsuri se numără comasarea unor instituții de control și preluarea de atribuții de la altele, potrivit unui comunicat al ministerului.

În primul rând se înființează Garda Națională de Mediu, Ape și Păduri (GNMAP), prin...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Cum se vede meciul România – Olanda în familia unui clujean care are soție olandeză. Ce pronostic au dat cei doi soți

Publicat

Meciul de fotbal de marți din optimile Euro2024 dintre echipele României și Olandei este așteptat cu sufletul la gură și în familia unui clujean care este căsătorit cu olandeză, cei doi locuind în capitala Belgiei,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Români vs. neerlandezi. Munchenul, galben-portocaliu înainte de România – Țările de Jos

Publicat

Marele meci din optimi dintre România și Țările de Jos ce se dispută marți seara la Munchen stârnește patimi, emoții și energii în ambele tabere.

La partidă sunt așteptați peste 20.000 de români. Aceștia…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Beneficiile folosirii unui irigator bucal (P)

Publicat

Dacă vă numărați printre persoanele pasionate de stomatologie sau vă doriți să aveți o sănătate dentară de invidiat, atunci aflați că acest articol vă este dedicat. În rândurile ce urmează ne propunem să vă sărim în ajutor prin a vă prezenta beneficiile folosirii unui irigator bucal în rutina dumneavoastră zilnică.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate