Connect with us

Eveniment

Copilul erou – Și-a salvat surorile din foc și prietenul de la înec

Published

on



Emanuel Bojian, un copil din Vaslui, a devenit erou la vârsta de 6 ani, când şi-a salvat surorile din flăcări. Trei ani mai târziu, la 9 ani, băiatul şi-a salvat prietenul de la înec. Pompierii l-au premiat pentru faptele sale de curaj.

Povestea lui Emanuel Bojian este una nemaiîntâlnită. Avea doar 6 ani când casa din judeţul Vaslui, unde dormea, a luat foc. S-a trezit speriat când hainele de lângă el au fost cuprinse de flăcări, iar primul lucru pe care l-a făcut a fost să îşi ia în braţe cele două surori în vârstă de trei luni, respectiv doi ani.

Emanuel a fugit să cheme ajutoare. Părinţii erau plecaţi la muncă în străinătate, iar copiii rămăseseră în grija bunicilor.

Astăzi, Emanuel are 10 ani, dar nu poate uita niciun detaliu din acea zi…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

O excursie în Olanda a dus la trimiterea în judecată a unui bărbat din Alba. A ajuns în instanță după ce a fost tras pe dreapta

Published

on

Un bărbat din Alba care a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri, pe Autostrada A10, pe raza județului, s-a ales cu un dosar penal, iar apoi cu o condamnare. 

Este vorba despre un dosar care a primit o decizie din partea magistraților Judecătoriei Aiud, în data de 21 octombrie 2024. Obiectul dosarului a fost conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Mai exact, în data de 20 mai 2023, șoferul a fost tras pe dreapta de polițiștii rutieri. Acesta a fost testat pentru droguri cu aparatul drugtest, iar…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Lucrările la Centrul de tineret de la Teiuș, o clădire unică în județ, se apropie de finalizare

Published

on

Lucrările la Centrul de tineret de la Teiuș, o clădire unică în județ, se apropie de finalizare. Centrul este practic o clădire multifuncțională, cu sală de sport modulară care poate fi transformată în sală de spectacole de 1.000 de locuri, un bazin de înot, săli de proiecție, diferite spații pentru sporturi (inclusiv 4 piste de bowling).

„Se lucrează în incinta „Centrului Multifuncțional” de pe „Locul Târgului” la montarea gresiei antiderapante din holul principal al Centrului și la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

FOTO. Un nou lot de trei aeronave F-16 Fighting Falcon a sosit la Câmpia Turzii

Published

on

Încă trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziționate de la Regatul Norvegiei au aterizat joi la Baza Aeriană de la Câmpia Turzii. Aeronavele vor face parte din dotarea Escadrilei 48 Vânătoare.

Trei aeronave F-16…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Vremea de weekend în Alba, 25-27 octombrie: Temperaturi de 16 grade, condiții de ceață. Prognoza pe zile în localități din județ

Published

on

Vremea de weekend în Alba, 25-27 octombrie: Temperaturile se mențin la valori maxime de 15-16 grade la finalul acestei săptămâni. Nu sunt anunțate precipitații, însă vor fi condiții de ceață.

Minimele vor fi în general pozitive, între 1 și 4 grade.

La munte va fi mai cald, cu maxime între 15 și 18 grade. Noaptea și dimineața vor fi între 1 și 9 grade Celsius.

Vremea de weekend în Alba: Vineri, 25 octombrie

  • Alba Iulia: minime de 3 grade Celsius, maxime de 15 grade Celsius; soare
  • Sebeș: minime de 2…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading