Connect with us

Eveniment

Coronavirus/ GCS: Bucureşti, cele mai multe cazuri noi – 413; urmează judeţele Timiş şi Braşov

Publicat


Zonele cu cele mai multe cazuri nou confirmate de infecţie cu SARS-CoV-2 faţă de ultima raportare sunt municipiul Bucureşti – 413 şi judeţele Timiş – 166, Braşov – 148, Cluj – 133, Ilfov – 118, Iaşi – 109, Constanţa – 101, potrivit datelor transmise, vineri, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Cele mai puţine cazuri noi s-au înregistrat în judeţele Harghita – 11, Tulcea – 15, Covasna şi Vrancea – câte 18 şi Olt – 20.

Distribuţia cazurilor nou înregistrate în ultimele 24 de ore este următoarea:

* Alba – 66
* Arad – 84
* Argeş – 39
* Bacău – 73
* Bihor – 66
* Bistriţa-Năsăud – 26
* Botoşani – 41
* Braşov – 148
* Brăila – 28
* Buzău – 28
* Caraş-Severin – 37
* Călăraşi – 27
* Cluj – 133
* Constanţa – 101
* Covasna – 18
* Dâmboviţa – 37
* Dolj – 69
* Galaţi – 56
* Giurgiu – 36
* Gorj – 26
* Harghita – 11
* Hunedoara – 68
* Ialomiţa – 31
* Iaşi – 109
* Ilfov – 118
* Maramureş – 73
* Mehedinţi – 21
* Mureş – 68
* Neamţ – 62
* Olt – 20
* Prahova – 44
* Satu Mare – 58
* Sălaj – 24
* Sibiu – 51
* Suceava – 90
* Teleorman – 38
* Timiş – 166
* Tulcea – 15
* Vaslui – 50
* Vâlcea – 60
* Vrancea – 18
* Mun. Bucureşti – 413

În total, 2.699 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate, faţă de ultima raportare, în urma testelor efectuate la nivel naţional. AGERPRES/(AS – autor: Petronius Craiu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Ada Vîlceanu)
sursa: Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Alba

Mircea Hava: Dincolo de miza financiară uriașă pentru România, e un moment cu o încărcătură simbolică profundă pentru Alba Iulia

Publicat

Comisarul Elisa Ferreira, premierul Nicolae Ciucă și alți membri ai guvernului se vor afla la Alba Iulia, pentru o ceremonie desfășurată, la fel ca de atâtea alte ori în trecut, în Sala Unirii.

Un moment cu adevărat important pentru România, semnarea Acordului de Parteneriat cu Comisia Europeană, se va întâmpla exact în inima ei, în orașul care, pot spune, a avut întotdeauna un cuvânt greu în privința fondurilor europene. Și asta pentru că am avut de partea noastră seriozitatea, echipa și știința de a face lucrurile să se întâmple!

Nu cred că exista un loc mai bun pentru semnarea acestui acord de parteneriat. Dincolo de miza financiară uriașă pentru România, e un moment cu o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Eveniment

Nou traseu de transport public în zona Ocna Mureș, pentru naveta elevilor care vin la școală. CJ aprobă atribuirea contractului

Publicat

Consilierii județeni din Alba au de aprobat, în regim de urgență, contractul de delegare transport public pentru traseul dintr Lunca Mureșului și Ocna Mureș, serviciu necesar elevilor care fac naveta la școală.

Contractul va fi atribuit direct firmei Andra & Alina Transport SRL din localitatea Unirea, singura interesată de acest traseu, potrivit proiectului prezentat consilierilor.

Transportul elevilor din Lunca Mureșului spre Ocna Mureș

Primăria comunei Lunca Mureşului a solicitat Consiliului Judeţean Alba introducerea traseului Ocna Mureș-Lunca Mureșului,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe

Alba

Joi: ”Șoapte de vânt”. Lansare de carte, expoziție și recital RIFF la Muzeul Principia din Alba Iulia

Publicat

Joi, 6 octombrie, la Muzeul Principia din Alba Iulia se desfășoară evenimentul ”Șoapte de Vânt”, ce include recital RIFF, lansare de carte și expoziție de grafică și sculptură. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Evenimentul este prezentat de către conf. univ. dr. Georgeta Orian și Ioan Hădărig, director Artistic al Fundaţiei Inter-Art Aiud.

”Șoapte de vânt” – expoziție de grafică și sculptură

Inspirat de muzica originală a grupului RIFF și în special de versurile intense și sugestive ale cântecelor formației, artistul plastic Ștefan Balog propune o suită de lucrări de grafică și sculptură prezentate în expoziția ”Șoapte de vânt”.

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

AȚI VĂZUT-O? Fată de 14 ani, DISPĂRUTĂ dintr-un centru de minori din Cluj

Publicat

foto plecare voluntara e1664887483578.jpeg

La data de 3 octombrie a.c. Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că minora COVACI CRENGUȚA MARIA, în vârstă de 14 ani, a plecat voluntar la aceeși dată, în jurul orei 22.50 dintr-un centru de minori situat în municipiul Cluj-Napoca, iar până în prezent nu a mai revenit.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativă 1.65m, forma feței ovală, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru, tuns scurt.

La momentul plecării, aceasta era îmbracată cu un tricou negru, fustă de culoare albastră, iar pe cap avea un batic negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre…

Citește mai mult pe Cluj24.ro

Citește mai mult pe Romania24

Citește mai departe