Connect with us

Alba

Coronavirus în Alba: 82 de noi cazuri de COVID-19, în județ, după 381 de teste. Trei decese înregistrate

Publicat



În ultimele 24 de ore, în județul Alba s-au înregistrat 82 de noi cazuri de COVID-19, din 381 de testări, potrivit datelor transmise duminică, 9 ianuarie de către DSP Alba. 

În ultimele 24 de ore, trei persoane au pierdut lupta cu virusul. Este vorba despre două femei și un bărbat, toți trei nevaccinați și cu comorbidități. 

Decese în ultimele 24 de ore 1. Bărbat, 78 de ani, din Unirea; 2. Femeie, 60 de ani, din Ocna Mureș; 3. Femeie, 85 de ani, din Blaj. – nevaccinați, cu comorbidități)

De la începutul pandemiei de COVID-19, în județul Alba au fost confirmate 34792 de cazuri. Dintre acestea 33257 aparțin unor persoane care s-au vindecat.

În total 1131 de de persoane au decedat. 370247 de teste au fost efectuate în laboratoarele DSP Alba de la începutul pandemiei.

Lista localităților în care s-au înregistrat cele 82 de noi cazuri

Alba Iulia 33 + 6 reinfectări

Aiud 3

blaj 2

Câmpeni 1

Cugir 3

Ocna Mureș 7

Sebeș 5

Teiuș 1  (reinfectare)

Albac 2

Arieșeni 1

Bistra 1

Daia Română 2

Ighiu 1

Lunca Mureșului 2

Rimetea 1

Sântimbru 5 + o reinfectare

Săsciori 1

Șugag 1

Cricău 1 (reinfectare)

Neatribuit încă (nu a fost terminată ancheta epidemiologică)  un…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

WhatsApp, schimbare radicală de design. Ce modificări de aspect și funcționalitate va avea aplicația

Publicat

WhatsApp, schimbare radicală de design: WhatsApp lansează un nou design controversat pentru iPhone și Android. Noul aspect al WhatsApp este descris de companie ca fiind „proaspăt, accesibil și simplu”.

Precizările celor de la WhatsApp:

”Am făcut câteva modificări la modul în care arată și se simte WhatsApp, inclusiv la spațiere, culori, pictograme și multe altele.

Aceste modificări aduc o experiență nouă și modernă pentru WhatsApp și îl fac mai accesibil și mai ușor de utilizat.

Ce s-a schimbat?

Iată câteva exemple de ceea ce s-a…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

APIA: se pot depune cereri de plată pentru ”prima împădurire” și ”crearea de suprafețe împădurite”. Cât este ajutorul de la stat

Publicat

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) anunță că primește cereri de plată pentru schema de ajutor de stat ”prima împădurire” și ”crearea de suprafețe împădurite”.

Cererile de plată aferente anului 2024 pot fi depuse în perioada 13 mai – 5 iulie (inclusiv).

Este vorba despre beneficiarii Schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite” aferentă Măsurii 8, Submăsura 8.1 „Împăduriri și crearea de suprafețe împădurite”, din cadrul Programului Național de Dezvoltare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Gradație de merit 2024: Dosarele de înscriere pot fi depuse până în 21 mai. Numărul de locuri din Alba, reguli pentru profesori

Publicat

Gradație de merit 2024: Profesorii pot depune dosarele de înscriere în perioada 13-21 mai. Lista cu numărul de locuri repartizate pentru gradații în Alba a fost publicată de Inspectoratul Școlar Județean. Cele mai multe sunt pentru învățători și educatoare.

Prin obținerea gradației de merit, profesorii câștigă 25% în plus la salariul de bază. Gradația de merit se cordă pe o perioadă efectivă de 5 ani, începând cu ata de 1 septembrie 2024.

Gradație de merit 2024. Condiții de înscriere

La concursul pentru acordarea gradației de merit poate…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Spitalul Municipal Aiud va fi modernizat și reabilitat termic, pentru creșterea eficienței energetice. Valoarea investiției

Publicat

Spitalul Municipal din Aiud urmează să fie modernizat și reabilitat termic pentru creșterea eficienței energetice, printr-o investiție de peste 5,7 milioane de lei. 

Spitalul Municipal Aiud a lansat pe 13 mai, în SEAP, o licitație pentru proiectarea și execuția lucrărilor în cadrul proiectului „Creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în cadrul Spitalului Municipal Aiud”.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 5.787.545,3 lei, fără TVA. 

Spitalul Municipal Aiud va fi modernizat și reabilitat termic prin…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe