Connect with us

Eveniment

Coronavirus Sibiu – O persoană a murit în ultimele 24 de ore – 7 persoane internate

Publicat



În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2 26.512 de persoane (dintre care în ultimele 24 de ore 0 de persoane). Până la data curentă au fost vindecate 21.436 de persoane, iar 1.068 persoane au decedat (1 în ultimele 24h), din rândul celor confirmate pozitiv. La ora 08:00 erau spitalizate un număr de 7 persoane, dintre care pe ATI 3 adulți. La nivelul județului Sibiu în ultimele 24 de ore s-au efectuat 344 de teste.

Centru Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, are în monitorizare un număr de 100 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 6 persoane în izolare la domiciliu.

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate acțiuni de verificare, cu privire la…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Se schimbă legea vânzării terenurilor agricole. Noi reguli privind dreptul de preempțiune a vecinilor de terenuri puse în vânzare

Publicat

Se schimbă legea vânzării terenurilor agricole. Legea prin care este reglementată vânzarea terenurilor agricole ar putea fi modificată în curând. Potrivit unui proiect înregistrat la Senat, dreptul de preemțiune va reveni tuturor vecinilor terenului supus vânzării, indiferent dacă acesta se află în intravilan sau extravilan și indiferent de categoria de folosință.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Titularizare 2024: peste 700 de candidați înscriși în Alba. Încep inspecțiile la clasă și probele practice. Reguli și calendar

Publicat

Titularizare 2024: În perioada 29 mai – 28 iunie se desfășoară probele practice/orale și inspecțiile speciale la clasă. Proba scrisă va fi organizată în 17 iulie.

Cei care obțin notă între 5 și 7 pot deveni profesori suplinitori, pe perioadă determinată.

AICI, lista posturilor actualizată în Alba.

Citește mai departe

Cluj

CAS Cluj a plătit 218 milioane de lei pentru concedii medicale în 2023. Cel mai mare număr de certificate eliberate de un medic

Publicat

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) Cluj a efectuat anul trecut plăți în valoare de peste 218 milioane de lei pentru concediile medicale.

Potrivit reprezentanților CAS Cluj, în 2023 au fost depuse, de către…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

(P.E.) Interviu cu doamna Adina Curcă, medic primar în secția Boli infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Alba

Publicat

Bună ziua, doamna doctor Adina Curcă, și mulțumim că ne-ați acordat acest interviu. Spuneți-ne, vă rog, de ce îl susțineți pe Paul Victor Florea pentru funcția de consilier local independent în Alba Iulia?

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe