Connect with us

Cluj

COVID-19. Restricţii mult înăsprite în Germania. Noile măsuri

Publicat


Cancelarul Angela Merkel a pledat joi seară pentru restricţii mult înăsprite în Germania în faţa pandemiei de COVID-19 şi a solicitat o întrunire a autorităţilor săptămâna viitoare, a făcut cunoscut pentru AFP o sursă din cadrul partidului ei.

În cursul unei reuniuni a conducerii formaţiunii sale conservatoare, Uniunea Creştin-Democrată (CDU), Angela Merkel a apreciat că virusul va putea fi ţinut sub control numai cu măsuri mult întărite, a subliniat această sursă care a participat la întâlnire citând indirect cancelarul federal.

Această sursă a confirmat informaţii apărute în mai multe media germane.

Potrivit site-ului revistei Der Spiegel şi celui al cotidianului Bild, printre măsurile aflate în studiu figurează reintroducerea controalelor la frontieră, ca în primăvară, generalizarea portului măştii FPP2 în public, impunerea telemuncii, chiar şi închiderea transportului public.

Este vorba însă la acest stadiu de o listă de ipoteze de lucru care nu au fost discutate cu liderii landurilor federale. Or, în Germania federală, landurile sunt cele care decid politicile în domeniul sanitar sau al transportului public.

Sursa participantă la reuniune a subliniat că va fi făcut…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

VIDEO. Parc în locul unei centrale termice în Mănăștur. Emil Boc: Zona a fost transformată în spațiu pentru relaxare și mișcare

Publicat

Un parc a luat locul unei centrale termice în cartierul Mănăștur din Cluj-Napoca. Zona este acum un loc unde mănășturenii, mici și mari, se bucură de relaxare și mișcare.

Proiectul realizat în cartierul…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

2.500 de transplanturi renale realizate la Cluj, în 30 de ani. Bornă istorică pentru Institutul de Urologie și Transplant Renal

Publicat

Institutul de Urologie și Transplant Renal din Cluj-Napoca marchează o bornă extraordinară și, în același timp, foarte importantă. 2.500 de transplanturi renale au fost realizate cu succes de medicii clujeni.

Asta…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Mașină ARSĂ în totalitate la Cluj. A luat FOC pe centura Vâlcele Apahida

Publicat

O mașină a ars ca o torță pe centura Vâlcele Apahida. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă au fost deteriorate și două panouri fonice de pe marginea drumului.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Val de premii ale elevilor clujeni la Olimpiada Națională de Coregrafie de la Cluj-Napoca

Publicat

Cei mai buni elevi care studiază discipline coregrafice în învățământul preuniversitar din România, au participat la Cluj-Napoca, în perioada 22 -25 aprilie, la Olimpiada Națională de Coregrafie.

La această…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe