Connect with us

Eveniment

Creatorii Pfizer – Covid 19 va de veni ”ca o gripă” cu ajutorul vaccinurilor

Publicat


Albert Bourla, CEO-ul Pfizer, crede că viața în Europa va reveni la normal în toamnă. Acesta spune că, datorită vaccinurilor, virusul va deveni ”ca o gripă. Ne vom vaccina şi ne vom trăi vieţile”.

El a menţionat, de asemenea, că Pfizer va „creşte semnificativ” livrările de vaccin BioNTech / Pfizer către ţările membre ale UE în următoarele săptămâni, cu 250 de milioane de doze în total în al doilea trimestru, relatează Politico.

Potrivit lui Bourla, campania de vaccinare a UE – care s-a confruntat cu critici pentru că a rămas în urmă faţă de Regatul Unit şi Statele Unite – nu ar trebui comparată, spunând că „lucrurile par să arate mereu mai bine în curtea vecinului”.

„Furnizarea şi administrarea dozelor pentru 447 de milioane…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

FOTO. Evenimente de WEEKEND la Cluj-Napoca. Între LEGO, Kovacs și Dmitri Vegas

Publicat

Weekendul din această săptămână se anunță unul friguros. Asta nu înseamnă că trebuie să stați la gura sobei. Să nu exagerăm… Oferta e generoasă, mergând de la o expoziție de LEGO la Iulius Mall până la un concert…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Tentative de fraudă cu apeluri telefonice în care hackerii se prezintă drept angajați ai DNSC. Atenționarea instituției

Publicat

Directoratul Naţional de Securitate Cibernetică (DNSC) avertizează asupra unei campanii de apleuri false. Atacatorii se prezintă la telefon drept angajați ai DNSC.

Potrivit instituției, persoana este contactată de pe un număr de telefon care pare a fi asociat DNSC. În realitate, numărul afișat pe ecranul destinatarului nu este numărul real al apelantului.

Pentru a atrage potențiale victime în capcană, atacatorii folosesc o tehnică…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

ACCIDENT cu trei mașini la Bucea, în Cluj. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri MEDICALE

Publicat

Un accident rutier a avut loc, vineri, pe raza loc. Bucea din jud. Cluj. Au fost implicate trei mașini. O femeie de 71 de ani a necesitat îngrijiri medicale.

„Accident rutier înregistrat în jurul orei 14:00, pe DN1…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie după ce o autospecială ISU a forțat trecerea de cale ferată

Publicat

Mecanic de la secția Teiuș, felicitat de CFR. A evitat o tragedie evitând o autospecială ISU care a forțat trecerea de cale ferată.

”El este Sorin Ioan Stan, mecanicul Depoului Brașov-Secția Teiuș, care în conducerea trenului IR 1734 Cluj Napoca-București, a întâlnit în deplasarea sa o autospecială SMURD care a ignorat indicatoarele rutiere și semnalele acustice date de tren.

Prin profesionalismul său și viteza de reacție,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe