Connect with us

Alba

Creștere semnificativă a înmatriculărilor de autoturisme noi în Europa. România a raportat un avans de peste 8%

Publicat


Înmatriculările de autoturisme noi în Europa (UE plus Marea Britanie şi ţările EFTA) au înregistrat o creștere notabilă de 14,1% în luna octombrie, marcând a 15-a lună consecutivă de avans.

Datele statistice sunt valabile pentru cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, plus Marea Britanie şi ţările din Asociaţia Europeană a Liberului Schimb (EFTA), respectiv Islanda, Liechtenstein, Norvegia şi Elveţia, arată datele…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cartea de identitate electronică va fi eliberată gratuit. Condițiile propuse de Ministerul de Interne

Publicat

Cartea de identitate electronică va putea fi obținută gratuit. Prevederea se regăsește într-un proiect pus în consultare publică de către Ministerul Afacerilor Interne.

Acesta prevede că:

Persoanele cu vârsta mai mare de 14 ani sunt scutite de la plata contravalorii cărții electronice de identitate solicitate:

  • pentru prima cerere, într-un interval de timp de 5 ani (OUG nr. 97/2005)
  • ori de câte ori este necesar

Condiţia de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Moș Nicolae: tradiții din seara de ajun. Copiii cuminți din toată lumea îl așteaptă cu cadouri

Publicat

Moș Nicolae: tradiții din seara de ajun. Seara zilei de 5 decembrie este pentru toţi copiii un prilej de emoţie și bucurie.

În fiecare an, în această seară, ei îşi spală şi îşi lustruiesc pantofii, cizmele ori ghetele, aşteptându-l pe Moş Nicolae să le aducă daruri.

Tradiţia darurilor primite de la Moş Nicolae are origini străvechi din vremea unui personaj, devenit legendar, care a existat cu adevărat, scrie Agerpres.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

MESAJE de SFÂNTUL NICOLAE. URĂRI și felicitări pe care le poți trimite celor care-și sărbătoresc onomastica

Publicat

felicitari la multi ani

MESAJE, urări de MOȘ NICOLAE, felicitări, SMS de Sfântul Nicolae 2023. În 6 decembrie, toți cei care poartă numele de Nicolae, Nicoleta, Nicușor, Niculiță, Niculina, Nicu, Nicole și alte derivate ale acestora își serbează ziua numelui.

Mesaje de Anul Nou 2024 * Felicitari de Anul Nou 2024 * Mesaje de Revelion 2024 * Mesaje haiose de Anul Nou 2024 * URĂRI de La Mulți Ani 2024

Pentru cei care doresc să transmită un gând bun, o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin Penny din Alba Iulia, cercetat timp de un an. Decizie în instanță

Publicat

Un bărbat care a furat două batoane de ciocolată dintr-un magazin Penny din Alba Iulia a avut un dosar penal deschis pe numele său timp de un an.

Acesta nici nu a reușit să iasă din magazin cu cele două batoane de ciocolată care valorau opt lei, ca a și fost oprit de paznic.

Însă pentru fapta sa, a fost deschis un dosar penal, care a stat timp de un an până când magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au închis. Mai exact în data…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe