Connect with us

Eveniment

Criptomoneda inventată la Sibiu, eGold, acceptată pentru cumpărături la peste 30.000 de comercianți din România

Publicat



Elrond Network, compania din municipiul Sibiu care dezvoltă tehnologie blockchain de 1000 de ori mai rapidă şi eficientă decât implementările actuale, a anunțat vineri posibilitatea plăţii folosind criptomoneda eGold la peste 30.000 de comercianţi din România, prin intermediul procesatorului de plăţi NETOPIA Payments.

“Peste 100.000 de români au descărcat aplicaţia Maiar şi majoritatea deţin deja şi eGold. Atât ei, cât şi ceilalţi membri ai ecosistemului Elrond, vor putea beneficia de timpii de procesare şi costurile scăzute ale tehnologiei blockchain în viaţa de zi cu zi. Integrarea cu Netopia este un prim pas important spre crearea unei reţele globale de plăţi care foloseşte tehnologia Elrond”, a spus Beniamin Mincu, CEO…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv după ce a comis o tâlhărie. A lovit o persoană cu o bâtă în cap pentru un telefon

Publicat

Un bărbat din Alba a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a comis o tâlhărie. În data de 18 septembrie judecătorii au admis propunerea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia și au dispus arestarea preventivă. 

Fapta pentru care acesta a ajuns în atenția anchetatorilor a avut loc în data de 17 septembrie 2024. Atunci acesta se afla într-o locuință alături de o altă persoană. La un moment dat i-a furat persoanei în cauză telefonul.

Când victima i-a cerut telefonul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. 32 de pompieri clujeni au plecat în misiune în județul Galați. Ajută locuitorii după inundații

Publicat

Joi dimineață, 2 ofițeri, 16 subofițeri și 14 soldați de la toate detașamentele ISU Cluj au fost trimiși spre zonele afectate de inundații din județul Galați. Pompierii clujeni vor contribui la efortul comun al…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Pedeapsă redusă la Curtea de Apel Alba Iulia pentru fostul comisar șef al Poliției Aiud care a falsificat documente într-o anchetă

Publicat

Pedeapsă redusă la Curtea de Apel Alba Iulia, pentru fostul comisar șef al Poliției Aiud care a fost condamnat pentru fals intelectual și uz de fals. O decizie definitivă a fost dată pe 17 septembrie 2024. 

Daniel Silviu Bercea a fost condamnat în primă instanță, la Judecătoria Aiud, la pedeapsa de 1 an şi 5 luni închisoare cu suspendare. Însă bărbatul a făcut apel, iar dosarul s-a mutat pe rolul instanței superioare. 

La Curtea de Apel Alba Iulia, magistrații instanței superioare au admis apelul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Brasov

BRAȘOV: Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile – Râşnov, 20 – 22 septembrie. La competiție participă sportivi din 15 ţări

Publicat

Cei mai buni săritori cu schiurile din lume vor concura la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de Vară – Grand Prix de sărituri cu schiurile.

„România devine în acest weekend capitala internaţională a săriturilor cu schiurile. Cei mai buni sportivi din 15 ţări se adună pe trambulina din Valea Cărbunării pentru a concura în cadrul Cupei Mondiale de Vară – Grand Prix de sărituri cu schiurile. Evenimentul, care va avea loc la Complexul Olimpic pentru Sporturi de Iarnă din Râşnov între 20 şi 22 septembrie, reprezintă o etapă foarte importantă pentru sportivii care îşi doresc să adune puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă”, se precizează într-un comunicat de presă.

Competiţia de la Râşnov este prima din seria de Grand Prix-uri din această toamnă, serie care va continua în Austria şi Germania.

Concursul va aduce la start 82 de sportivi de elită din 15 ţări precum China, Franţa, Italia, Japonia, Norvegia, Polonia, Slovenia, Ucraina, Statele Unite, Austria, Finlanda, Kazahstan, Elveţia, Turcia şi România.

Ţara noastră va fi reprezentată la feminin de Dana Haralambie şi Alessia Mîţu, iar la masculin de Daniel Cacina şi Mihnea Spulber.

„Suntem mândri să găzduim din nou Grand Prix-ul de Sărituri cu Schiurile la Râşnov. Această competiţie este nu doar o ocazie de a promova acest sport minunat, ci şi de a arăta lumii că România este capabilă să organizeze evenimente de talie mondială.

Efortul pe care l-am depus alături de partenerii noştri pentru a aduce laolaltă cei mai buni săritori ai momentului, într-un cadru de o frumuseţe naturală impresionantă, este o realizare de care ne putem bucura cu toţii. Mai mult decât atât, pentru sportivii noştri, acest Grand Prix este o şansă de a concura la ei acasă, în faţa unui public care îi susţine din toată inima. Dana Haralambie, Daniel Cacina, Mihnea Spulber şi Alessia Mîţu sunt tineri cu un potenţial uriaş, care s-au pregătit intens, iar participarea lor la acest Grand Prix reprezintă o oportunitate foarte bună de a-şi demonstra valoarea.

Sperăm ca prin această competiţie să inspirăm noi generaţii de sportivi şi să arătăm că România poate deveni un pol important al sporturilor de iarnă pe plan internaţional. Intrarea este liberă şi îi invităm pe toţi cei care doresc să vadă un spectacol sportiv de excepţie să vină la Râşnov şi să fie parte din această experienţă unică”, a declarat Puiu Gaspar, secretarul general al Federaţiei Române de Schi Biatlon.

Grand Prix-ul de la Râşnov cuprinde patru etape individuale, două la feminin şi două la masculin, care se vor desfăşura în 21 şi 22 septembrie.

Această etapă de Cupă Mondială este organizată de Federaţia Română de Schi Biatlon în parteneriat cu Primăria Oraşului Râşnov şi cu sprijinul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român, al Agenţiei Naţionale pentru Sport şi al Consiliului Judeţean Braşov.

Intrarea este liberă, iar competiţiile sunt difuzate în direct de TVR Sport.

Sursa: Agerpres

Citește mai departe
Publicitate