Connect with us

Alba

Culisele readucerii lui Gabriel Pleșa în PNL Alba. Pe ce s-au bazat liderii liberali, când au luat decizia

Publicat



Readucerea lui Gabriel Pleșa în PNL a fost o măsură luată în cerc restrâns, în interiorul organizației din Alba, spun sursele Alba24. Doar câțiva lideri, printre care Ion Dumitrel, Mircea Hava și Florin Roman au participat la luarea deciziei. 

Mișcarea s-a bazat pe o serie de sondaje care îl arătau în preferințele alegătorilor din Alba Iulia. Un document intrat în posesia Alba24 arată că Gabriel Pleșa obținea 43% dintre…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

11-12 mai: Festivalul concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. PROGRAM

Publicat

Festivalul concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”, la Alba Iulia. La Casa de Cultură a Studenților din municipiul Alba Iulia are loc, în weekendul 11-12 mai, cea de-a XII-a ediție a Festivalului național concurs de muzică pop pentru tineri și studenți „Voices”.

14 tineri talentați din Cluj-Napoca, Sibiu, Timișoara, Târgu Mureș, Pitești și Alba Iulia, acompaniați de un band live, vor concura pe scena Casei de Cultură a Studenților pentru premii în valoare totală de 12.500 lei, în fața unui juriu prestigios, condus de compozitorul și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Locuri de o frumusețe rară care merită văzute în judeţul Alba. Peisaje spectaculoase, istorie și mister în inima Transilvaniei

Publicat

Locuri de o frumusețe rară care merită văzute în judeţul Alba. În Alba, turiştii pot găsi locuri de o frumuseţe rară, cu peisaje montane spectaculoase, peşteri care încă şi acum mai ascund secrete, drumuri de munte pentru pasionaţii de adrenalină, zone care păstrează urmele istoriei şi un bogat tezaur de tradiţii şi obiceiuri populare.

De la Cetatea Alba Carolina până în Munţii Apuseni sau Munţii Sebeşului, vizitatorii pot vedea o salbă de frumuseţi care le rămân întipărite în minte. Nu în ultimul rând, pot gusta din preparatele culinare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: ANAF vinde mașini confiscate, cu prețuri cuprinse între 180 și 4.600 de euro. LISTA completă

Publicat

 

ANAF vinde mașini confiscate, cu prețuri cuprinse între 180 și 4.600 de euro. ANAF vinde zeci de mașini intrate în proprietatea statului în urma unor confiscări sau executări silite, cu preţuri accesibile pentru toată lumea.

Autoturismele sunt vândute prin licitație sau vânzare directă de către ANAF prin serviciile teritoriale de valorificare bunuri din țară.

O parte dintre acestea au însă o vechime de peste 20 ani, unele fiind neînmatriculate și prezentând numeroase probleme tehnice.

LISTA autovehiculelor scoase la vânzare în următoarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Aurora boreală, vizibilă din Alba Iulia și alte zone din țară. Fenomen rar, generat de o furtună solară puternică

Publicat

Aurora boreală, vizibilă din Alba Iulia și alte zone din țară. Aurora boreală a fost vizibilă în noaptea de vineri spre sâmbătă din Alba și alte județe din țară. Fenomenul rar a fost generat de o furtună solară puternică, de o intensitate rară, care a fost anunțată de către autoritățile americane, a transmis vineri AFP. 

Spectacolul incredibil al luminilor nordice a putut fi admirat și din municipiului Alba Iulia, vineri noapte.

Specialiștii se așteaptă ca fenomenul să persiste pe tot parcursul întregului sfârşit de săptămână.

De…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe