Connect with us

Alba

Culoarea anului 2022 este ”albastru brebenoc”. Pantone ”Very Peri” simbolizează creativitatea, energia şi bucuria

Publicat



Compania Pantone LLC de design vestimentar a desemnat nuanţa Very Peri drept culoarea anului 2022. Very Peri simbolizează energia, creativitatea, imaginaţia, bucuria şi inventivitatea.

Compania susţine că a ales Very Peri în contextul global actual, fiind un simbol al zeitgeist-ului şi tranziţiei spre societatea post-pandemică şi resetare.

Culoarea anului 2022 – Very Peri: o nuanță de albastru brebenoc

Very Peri a fost descrisă de Pantone ca „o nuanţă de albastru brebenoc”. Nuanţa a fost anunţată de apariţia metaverse-ului şi de impactul carantinei în contextul pandemiei.

Very Peri, rezultată din albastru şi nuanţa roşu-violet, manifestă o atitudine de bucurie şi o prezenţă dinamica care încurajează creativitatea şi expresia imaginativă în procesul de ieşire din izolare, de schimbarea noţiunilor şi standardelor şi de fuzionarea vieţii fizice cu cea digitale.

Reprezentanțíi Pantone mai spun că Very Peri ne poate ajuta să ne extindem limitele realităţii şi să deschidem o ușă către o lume virtuală dinamică având în vedere tendinţele din industria jocurilor video şi popularitatea în creştere a metaversului.

„Pantone 17-3938 Very Peri este simbol al spiritului epocii şi…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

(P.E) Comunicat PNL Alba Iulia: Investiții fără precedent în sistemul de învățământ din Alba Iulia, prin PNRR

Publicat

Investiții fără precedent în sistemul de învățământ din Alba Iulia, prin PNRR

20 de grădinițe, școli și licee din oraș sunt modernizate și dotate de administrația locală, cu finanțarea de peste 85 de milioane de lei, fonduri europene, nerambursabile

Finanțările obținute de administrația locală albaiuliană, de peste 85 de milioane de lei, bani nerambursabili, schimbă diametral calitatea actului educațional din unitățile de învățământ preuniversitar din Alba Iulia. Fondurile europene accesate prin Planul Național de Redresare și Reziliență…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

GBT – 40 a fost lansat. Noul chatbot aduce o revoluție tehnologică în raport cu generația anterioară. VIDEO: Ce poate să facă

Publicat

GBT – 40 a fost lansat și toate datele arată că noul chatbot aduce o revoluție tehnologică în raport cu generația anterioară. 

OpenAI a lansat luni seară, într-o conferință live, noua versiune a ChatGPT, GPT-4o. Noua aplicație este și mai puternică și poate face instant munca unui traducător sau a unui programator.

GBT – 40 a fost lansat, iar modelul va fi disponibil inițial gratis, ceea ce înseamnă că oricine va avea acces la cea mai avansată tehnologie OpenAI prin intermediul ChatGPT.

DOZA DE NORMALITATE: Inteligența artificială cu bune și cu…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Încă două zile de înscrieri pentru cei care vor să se facă polițiști. Unde sunt centrele pentru susținerea probei sportive

Publicat

Perioada de înscriere a candidaților la sesiunea de admitere în cele 2 unități de învățâmânt postliceal ale Poliției Române a fost prelungită cu două zile, până la data de 16 mai 2024. Unde sunt centrele pentru susținerea probei sportive.

Astfel, cererile tip de înscriere, precum și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail a unității de recrutare, în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Târgul Ofertelor Educaţionale la Alba Iulia. 16 licee tehnologice din Alba prezintă detalii despre admitere 2024 și specializări

Publicat

Târgul Ofertelor Educaţionale la Alba Iulia se va desfășura în perioada 16-17 mai, în Piața Cetății. Elevii pot afla specializările pe care le pot alege la 16 licee tehnologice din Alba. De asemenea, 22 de companii vor prezenta specificul meseriilor.

La eveniment sunt aşteptaţi aproximativ 2300 de elevi, din 80 de unităţi şcolare, anunță organizatorii.

La ediţia din acest an a Târgului Ofertelor Educaţionale, 22 de companii din judeţul Alba îşi vor prezenta specificul meseriilor prin standuri interactive.

16 unităţi de învăţământ tehnologic vor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe