Connect with us

Alba

Cum au judecat magistrații din Alba Iulia cazul unui accident rutier, în care ambii șoferi erau beți. Ce pedepse au dat

Publicat



Magistrații Judecătoriei Alba Iulia au dat o primă sentință, în data de 23 august 2023, într-un dosar de vătămare corporală din culpă, cauzat de un accident rutier produs pe o stradă din Oarda de Jos. 

Este vorba despre un accident rutier produs în urmă cu trei ani, în care au fost implicați doi șoferi aflați sub influența alcoolului.

Unul dintre ei, la data comiterii accidentului avea permisul suspendat tot pentru conducere…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO: Lae Dreghici, cascadorul din Alba Iulia, a făcut o cascadă auto periculoasă la ”Românii au Talent” la PRO TV

Publicat

Cascadorul din Alba Iulia, Lae Dreghici a făcut live o cascadă auto, la Românii au Talent. Lae Cascadorul cum este cunoscut în Alba Iulia, dar și în țară a concurat vineri, 17 mai, în semifinalele emisiunii de la PRO TV. 

Reamintim faptul că la sfârșitul lunii februarie, Lae a realizat o cascadorie alături de fiul său, Robert Dreghici. Cei doi au primit Golden Buzz, adică butonul de aur, pentru cea mai bună performanță a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Românii pot reclama dezinformările deepfake de pe Facebook și TikTok direct la Ministerul Digitalizării

Publicat

Românii pot reclama dezinformările deepfake de pe platformele online direct la Ministerul Digitalizării. ​Românii vor putea să încarce, pe pagina de internet a Ministerului Digitalizării, sesizări cu privire la conținutul audio/video manipulat digital (deepfake) în scopuri malițioase.

Potrivit...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 320.000 de cărți funciare înregistrate în Alba. Județul, pe primul loc în Transilvania și pe șase la nivel național

Publicat

O.C.P.I. Alba a înregistrat un număr de 321.579 cărți funciare, județul nostru situându-se pe locul șase într-un clasament la nivel de țară și pe locul întâi în Transilvania, a transmisvineri Instituția Prefectului Alba. 

Prefectului Nicolae Albu a convocat la o întâlnire de lucru pe directorul OCPI Alba, Cornelia Țăran-Baba, care a prezentat situația privind desfășurarea Programul Naţional de Cadastru şi Carte...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: ”Descindere” a polițiștilor din Alba Iulia. I-au făcut o surprinză unui copilaș de cinci ani care își serba ziua de naștere

Publicat

Polițiștii din Alba Iulia i-au făcut o bucurie unui copilaș din Alba Iulia. S-a întâmplat vineri, 17 mai, iar cel ”vizat” de vizita polițiștilor a fost un copil de cinci ani. 

Însă printre oamenii legii care au participat la surpriză se afla si Adi. Un polițist care își serbează ziua de naștere tot în data de 17 mai.

”Ionuț, mititelul de 5 ani, și-a...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe