Connect with us

Alba

Cum poate fi redusă rata unui credit ipotecar. Cum au evoluat ratele la bancă și dobânzile în ultimii cinci ani. Analiză

Publicat



Cum poate fi redusă rata unui credit ipotecar. Media dobânzilor pentru creditele ipotecare acordate în București în primele șase luni din 2024 a fost de aproximativ 6% pe an.

Peste 90% din finanțările ipotecare aprobate fiind reprezentate de credite cu dobândă fixă, potrivit unui raport realizat de compania de consultanță financiară și brokeraj ipotecar SVN Romania | Credit & Financial Solutions.

Rata unui credit ipotecar în valoare de aproximativ 61.500 de euro (echivalentul a 292.000 de lei) contractat în…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cod Galben de ploi torențiale, în Alba și Transilvania. Apele au făcut prăpăd în Moldova, la Galați cinci persoane au murit

Publicat

Mare parte din țară este sub avertizare meteo de vreme rea. Pentru județul Alba și localitățile vecine a fost emis un Cod Galben de precipitații. Ploile au făcut prăpăd în mai multe localități din țară. În zona Moldovei, în Galați, s-au înregistrat indunații istorice care au făcut cinci victime. Mai multe localități din județ sunt sub ape. 

Pentru județul Alba, meteorologii au emis un Cod Galben, valabil pentru ziua de sâmbătă, până la ora 20.00.

Cod Galben în Alba și Transilvania

În…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Doi frați din Daia Română care au provocat o bătaie cu topoare la o nuntă, condamnați. Unul dintre agresori, bătut de un muzician

Publicat

Doi frați din Daia Română care au provocat un scandal la o sală de nunți din Lancrăm au fost condamnați de Judecătoria Sebeș. Scandalul s-a petrecut dimineața, la terminarea nunții, iar cei doi frați au lovit mai multe persoane cu toporul.

Mai mult de atât au bătut și o femeie. Totul a pornit după ce unul dintre frați a fost bătut de un muzician.

Deși fapta este veche, magistrații Judecătoriei Sebeș au dat o decizie abia în data de 6 septembrie 2024, la aproape cinci ani de la incident.

Motivarea a…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Scandal după o bătaie în trafic, terminat în instanță: Pedeapsa primită de un bărbat din Alba care a bătut un șofer

Publicat

Un scandal după o bătaie în trafic a fost tranșat în instanță. Este vorba despre o șicanare în trafic care a dus la o ceartă, iar apoi la violență, între doi bărbați. În data de 11 septembrie 2024, magistrații Judecătoriei Sebeș, l-au condamnat pe unul dintre cei doi bărbați. 

Acesta a fost găsit vinovat pentru loviri sau alte violențe, după ce la bătut pe cel de al doilea șofer cu o bară de aluminiu. Faptele au avut loc în urmă cu mai mulți ani, în luna aprilie a anului 2021. 

Motivarea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VELO Apuseni – peste 36 de km de piste de biciclete, în zona Munților Apuseni din Alba. Care este stadiul proiectului

Publicat

VELO Apuseni – peste 36 de km de piste de biciclete, în zona Munților Apuseni din Alba. Cea mai lungă pistă de biciclete din România, care se va întinde pe 227 de kilometri în județele Alba, Cluj și Bihor, prinde contur.

În județul Alba, proiectul ce va include peste 36 km de trasee cicloturistice se află în prezent în faza de elaborare a Studiului de fezabilitate. Urmează apoi elaborarea documentațiilor tehnice și a proiectului tehnic. 

Traseul va străbate Parcul Natural Apuseni și teritoriul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate