Connect with us

Alba

Cum pot primi persoanele fizice sau juridice mașini din proprietatea privată a statului. Procedura a fost modificată

Publicat



Cum pot primi persoanele fizice sau juridice mașini din proprietatea privată a statului. Procedura prin care autovehiculele pot fi transmise cu titlu gratuit a fost modificată.

Este vorba despre autovehicule, ambulanţe sanitare, ambarcaţiuni sau motoare.

Acestea pot fi transmise cu titlu gratuit:

  • creşelor, grădiniţelor, centrelor de plasament şi centrelor de primire a copilului, căminelor de bătrâni, cantinelor pentru săraci, azilurilor, spitalelor
  • şcolilor, bibliotecilor, instituţiilor de cult, persoanelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

FOTO UPDATE: ACCIDENT RUTIER la Pianu de Sus. Impact între un autoturism și un autobuz. Trafic îngreunat

Publicat

Un accident rutier a avut loc marți, 17 septembrie, în jurul orei 15.oo, la intrarea în localitatea Pianu de Sus. Accidentul s-a produs pe DJ 704A, iar la fața locului intervin pompii din Sebeș. 

Din primele informații în accident ar fi implicate un autoturism și un autobuz. În autobuz la momentul impactului se afla doar șoferul, însă în autoturism se aflau două persoane.

Acesta ar fi încarcerate între fiarele mașinii au precizat reprezentații ISU Alba. La fața locului pompierii intervin cu trei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către autoritățile de control. Clarificări de la ÎCCJ

Publicat

Continuarea executării lucrărilor după dispunerea opririi acestora de către autoritățile de control. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a făcut clarificări privind infracţiunea prevăzută de Legea nr. 50/1991.

Potrivit instanței, infracțiunea nu vizează şi situaţia în care lucrările continuă după dispunerea sistării lor de către autoritățile de urmărire penală.

„Admite sesizarea formulată de Curtea de Apel Braşov în dosarul nr.7387/197/2021 prin care se solicită pronunţarea unei…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Fără restricții pentru absolvenții unor universități din străinătate, care doresc să profezeze în România

Publicat

Absolvenţii români ai unor universităţi din străinătate vor putea profesa în România, în specialitatea studiilor, fără niciun fel de restricţie, a anunţat, marţi, senatorul PSD Robert Cazanciuc.

Camera Deputaţilor a adoptat iniţiativa legislativă a acestuia, potrivit căreia, pentru profesiile de auditor financiar, avocat, expert contabil şi contabil autorizat, dovada cunoașterii dreptului român se face prin examen de admitere în profesia respectivă.

Proiectul de lege, iniţiat de senatorii Robert…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alba: Sute de persoane legitimate și vehicule verificate prin aplicația eDAC. Amenzi și alte măsuri

Publicat

Polițiștii și jandarmii din Alba au aplicat amenzi în valoare de 23.510 lei, în cadrul unor acțiuni integrate pe drumurile din județ.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate