Connect with us

Alba

Cum poți studia în Olanda și care sunt costurile. Holland Admission Day, pentru elevii și studenții din anii terminali

Publicat


Holland Admission Day este un eveniment dedicat elevilor și studenților în an terminal care vor să urmeze un program de licență sau masterat în Olanda și este organizat de Edmundo.

În data de 22 aprilie, timp de o zi, participanții se pot programa la interviuri de preadmitere pentru 4 universități de top olandeze și, în plus, pot participa la webinarii susținute de reprezentanții Radboud University, Tilburg University, Fontys University of Applied Sciences și Breda University of Applied Sciences.

Studii accesibile și soluții de finanțare pentru studenții internaționali

Comparativ cu alte destinații, guvernul olandez a ales să fie alături de studenți în această perioadă printr-un proiect de lege ce își propune o reducere semnificativă a taxelor de studiu.

Începând din toamna anului 2021, taxa de studiu pentru primul an din ciclu de licență va fi de 542 euro, iar pentru cei din anul doi de licență și cei din anul întâi de masterat taxa se reduce la jumătate din suma inițială, adică 1,084 euro.

Pe lângă aceste reduceri, studenții români pot beneficia de o finanțare din partea guvernului olandez care acoperă taxa de studiu în totalitate (Tuition Fee Loan), dar și de un sprijin financiar de cel puțin 380 euro/ lună…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Bărbat lovit de o mașină pe o stradă din Răchita: Cum s-a produs accidentul rutier. Ce spun polițiștii

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost lovit de o mașină, pe o stradă din Răchita. Victima, un bărbat de 50 de ani mergea pe partea carosabilă când a fost lovit de o mașină, condusă de un șofer în vârstă de 35 de ani. 

Accidentul s-a petrecut miercuri, 17 aprilie 2024, în jurul orei 21.00. Cazul a fost comunicat de IPJ Alba, o zi mai târziu, în buletinul de presă.

Potriivt IPJ Alba, bărbatul de 50 de ani, din municipiul Sebeș, în timp…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Femeie de 63 de ani, lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni din Abrud. A fost rănită și transportată la spital

Publicat

trecere de pietoni

O femeie de 63 de ani a fost lovită pe o trecere de pietoni din Abrud. S-a întâmplat pe strada Republicii din oraș, miercuri, 17 aprilie. Cazul a fost comunicat de polițiștii din Alba, o zi mai târziu. 

La volanul mașinii care a lovit-o pe femeie se afla un bărbat de 53 de ani din Bistra. 

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 15.45, un bărbat de 53 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism pe strada Republicii din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Unde a fost prins și de ce este cercetat pentru trei infracțiuni

Publicat

politie noaptea

Un bărbat din Cut s-a îmbătat și a incendiat mașina fratelui său. Apoi, deși era beat, avea și permisul suspendat, s-a urcat la volanul unei mașini. A fost tras pe dreapta, de polițiști, și s-a ales cu un dosar penal pentru trei infracțiuni. 

Fapta s-a produs în noaptea de 14 spre 15 aprilie 2024. În data bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Este vorba despre un bărbat de 55 de ani din Cut.

Acesta  cercetat sub aspectul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vreme rece până sâmbătă. Unde vor mai fi ploi, vânt puternic sau ninsori. Atenționarea meteorologilor

Publicat

Va fi vreme rece până sâmbătă, 20 aprilie, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM). În unele zone va mai ploua și va fi vânt puternic. La altitudini mari vor fi semnalate lapoviță și ninsori.

Până în 20 aprilie, ora 9.00, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Pe parcursul nopților, în regiunile intracarpatice și zonele deluroase, pe alocuri se va produce brumă.

Joi (18 aprilie), temporar va ploua…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe