Connect with us

Alba

Cum s-a terminat ancheta în cazul unui bărbat care dădea petarde ca premii la ”Roata Norocului” de ”Zilele Orașului Sebeș”

PublicatAnchetatorii din Sebeș au avut pe masă dosarul unui bărbat care la Zilele Orașului Sebeș din 2023, avea un joc de noroc, de tipul ”Roata Norocului”. Mai exact un joc ca cele din bâlciuri, pe care l-a adus și instalat în Parcul din Arini, de zilele orașului. 

Însă o parte din premiile care se puteau câștiga erau petarde. Drept urmare într-o seară de petrecere, în data de 19 august 2023, polițiștii...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Cazurile de urși care se apropie de zone locuite, mai ales la munte. Avertizările jandarmilor din Alba pentru locuitori și turiști

Publicat

sCazurile de urși care se apropie de zone locuite, în special la munte. Jandarmii din Alba transmit avertizări pentru locuitori și turiști, în perioada concediilor.

De la începutul anului, în Alba au fost înregistrate 15 apeluri la 112, care au semnalat prezența unor animale sălbatice (urs) în apropierea locuințelor.

Jandarmeria Alba...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Burse școlare 2024-2025. Ce tipuri de burse vor fi acordate elevilor, în anul școlar viitor. Condiții, valoare, termen de plată

Publicat

Burse școlare 2024-2025. Metodologia de acordare a burselor în anul școlar următor a fost publicată în Monitorul Oficial. Ministerul Educației a prezentat principalele noutăți. Pe lângă noul tip de bursă de reziliență, s-a modificat și termenul de plată al burselor.

În ceea ce privește bursa de merit, aceasta se acordă tuturor celor care au cel puțin media anuală 9.50. Cele două burse se acordă...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Contract de opt ani cu MApN, pentru cei care doresc să devină cadre militare. Legea a fost promulgată

Publicat

Persoanele care urmează să devină cadre militare, la admiterea într-o instituţie de învăţământ pentru formarea ofiţerilor, a maiştrilor militari sau a subofiţerilor în activitate, încheie cu Ministerul Apărării Naţionale contracte cu durata de opt ani de la numirea lor în prima funcţie. Noile norme sunt stabilite prin ordin al ministrului Apărării Naţionale, potrivit unei legi promulgată luni, 15 iulie, de preşedintele Klaus Iohannis.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Câți urși vor fi vânați până în 2025. Legea cu măsuri de prevenire a atacurilor asupra populației, aprobată de Camera Deputaților

Publicat

Legea ce vizează măsuri de gestionare a populaţiei de urşi a fost aprobată luni de plenul Camerei Deputaţilor, reunit în sesiune extraordinară.

Intervenţiile legislative adoptate de Camera Deputaţilor prin acest proiect vizează prevenirea atacurilor asupra populaţiei umane şi a pagubelor cauzate de atacurile de urs.

S-a aprobat recoltarea, pentru anii 2024 şi 2025 a:

  • 426 de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate