Connect with us

Alba

Cum să aveți grijă de mobilierul de baie (P)

Publicat


Mobilierul de baie este o modalitate excelentă de a deschide un spațiu de depozitare suplimentar în baie, care altfel ar fi irosit.

Este o soluție modernă pentru a contribui la creșterea capacității de depozitare a băilor fără a pierde niciun spațiu prețios pe podea.

Mobilierul de baie ajută, de asemenea, la ascunderea tuturor instalațiilor sanitare esențiale, creând o atmosferă curată și contemporană.

Există opțiuni nesfârșite pentru a se potrivi cu orice dimensiune a băii, precum și cu așteptările dvs. de depozitare.

Sună bine? Ei bine, este grozav, dar avem câteva sfaturi esențiale de îngrijire de care ar fi bine să țineți cont, pentru a vă asigura că noul dvs. mobilier de baie arată cât mai bine în anii următori.

Cum să îngrijiți mobilierul de baie

Mai întâi de toate, să ne ocupăm de consumabilele de curățare. Dacă vă plimbați pe culoarul de curățenie din supermarketul dvs. local, veți fi uimit de alegerea de produse de curățare pentru baie. Unele care pretind că ucid 99,9% din germeni, altele care prezintă un parfum iconic și altele care pretind nimic mai puțin decât un miracol.

Ei bine, permiteți-ne să vă spunem că, dacă sunteți un fan înrăit, atunci…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Bărbat dintr-o comună din Alba, REȚINUT de polițiști

Publicat

tractor

A condus băut și fără permis un tractor neînmatriculat. Un bărbat din comuna Cricău a fost reținut de polițiști după ce a fost prins, sâmbătă dimineața, în timp ce conducea băut și fără permis un tractor neînmatriculat. 

Potrivi IPJ Alba, șa data de 13 aprilie 2024, în jurul orei 05.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cricău au depistat un tractor care nu avea aplicate plăcuțe de înmatriculare și care era…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Școala Gimnazială din Mihalț va fi reabilitată pentru creșterea eficienței energetice. Valoarea investiției

Publicat

Școala Gimnazială „Ion Breazu” din Mihalț va fi reabilitată pentru creșterea eficienței energetice, cu bani din PNRR. Valoarea investiției este de peste 1,6 milioane de lei. 

Primăria Mihalț a lansat pe 9 aprilie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de renovare energetică moderată a Școlii Gimnaziale „Ion Breazu” – Corpul 1.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 1.613.499,14 lei, fără TVA. Investiția este…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Iranul a lansat un atac major asupra Israelului. Reuniune de urgenţă a Consiliului de Securitate al ONU

Publicat

Iranul a lansat sâmbătă noaptea un atac major asupra Israelului, lansând sute de drone, rachete de croazieră și rachete balistice. „Marea majoritate” a fost interceptată fără consecinţe grave, doar o bază militară suferind „pagube minore”, a anunţat un purtător de cuvânt al armatei israeliene în noaptea de sâmbătă spre duminică, relatează AFP.

„Regimul din Iran a lansat o serie masivă de 200 de drone ucigaşe,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Elevi ai Colegiului Militar din Alba Iulia, calificați la faza națională a Olimpiadei de Economie și Psihologie

Publicat

Doi elevi ai Colegiului Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au calificat la faza națională a Olimpiadei Naționale de Științe socio-umane, la Economie și Psihologie. Este vorba despre elevul sergent Robert Vlad din clasa a XI-a și eleva caporal Diana Stanciu din clasa a X-a. 

Elevii colegiului militar manifestă interes pentru disciplinele socio-umane, discipline care îi ancorează în viața cotidiană, îi încurajează să-și…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe