Connect with us

Alba

Cumulul de joburi plătite de la bugetul stat ar putea fi interzis. Care sunt excepțiile. Proiect, la Senat

Published

on



Cumulul de joburi plătite de la bugetul stat ar putea fi interzis. Cetățenii nu vor mai putea avea două sau mai multe contracte individuale de muncă, raporturi de serviciu sau acte de numire în autorități și instituții publice, precum și în societăți și companii naționale, dacă acestea sunt retribuite de la bugetul de stat.

Măsurile sunt prevăzute într-un proiect legislativ inițiat de trei deputați de la PSD și unul de la PNL, înregistrat recent la Senat.

Propunerea legislativă privind interzicerea…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Atletul Ovidiu Hulea din Alba, vicecampion balcanic la săritura în lungime, la Campionatul Balcanic Masters din Muntenegru

Published

on

Ovidiu Hulea, atletul din Alba legitmat la CSM Unirea Alba Iulia, a obținut titlul de vicecampion balcanic la săritura în lungime, la Campionatul Balcanic Masters în aer liber desfășurat în perioada 27 – 29 septembrie la Bar, Muntenegru. 

Acesta a concurat la categoria 55 de ani și a reușit să obțină titlul de vicecampion balcanic la săritura în lungime, cu PB – 5,28 m.

De asemenea, a obținut medalia de aur în aceeași categ de vârstă, cu un record balcanic care dăinuia din 1994, în ștafeta de 800 x…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

VIDEO: Zara Negură, o elevă din Alba a trăit timp de un an visul american. A studiat la un liceu din SUA, prin programul FLEX

Published

on

Zara Negură este elevă în clasa a XII-a la Colegiul Național „Lucian Blaga” din Sebeș. Timp de un an Zara a trăit visul american, varianta pentru elevi. 

A fost bursieră a programului FLEX, un program care le permite elevilor de liceu să meargă timp de un an în SUA și să învețe la o școală de stat alături de elevi americani. În SUA a studiat la colegiul din Richmond, Maine, într-o clasă de elevi americani. 

Eleva din Alba a fost prezentă în studioul alba24.ro unde a vorbit cu reporterii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Lucrări de decolmatare în regim de urgență a unui pârâu de pe Valea Sebeșului. Pericol de inundare a stației de pompe Gâlceag

Published

on

Lucrări de decolmatare în regim de urgență a unui pârâu de pe Valea Sebeșului. Ploile de la finalul lunii iunie au adus o cantitate mare de aluviuni și bolovani pe pârâul Gâlceag, existând pericolul de inundare a Stației de pompare. Ca urmare, Hidroelectrica a lansat recent o licitație pentru decolmatarea zonei din fața stației. 

SPEEH Hidroelectrica a lansat pe 25 septembrie, în SEAP, o licitație pentru lucrări de decolmatare în regim de urgență a pârâului Gâlceag, în zona Stației de pompare…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

LIVE-VIDEO: Prima ninsoare din această toamnă, la Bâlea Lac. Peisaj de iarnă timpurie pe Transfăgărășan

Published

on

Prima ninsoare din această toamnă s-a înregistrat duminică după-amiaza, la Bâlea Lac. Pe Transfăgărășan, în Munții Făgăraș, la peste 2.000 de metri altitudine, turiștii au fost surpriși de un peisaj de iarnă timpurile, cu temperaturi care s-au apropiat de zero grade Celsius.

Reamintim faptul că meteorologii au emis o avertizare Cod Portocaliu de ploi în județul Sibiu. În zonele montane, precipitațiile s-au transformat în ninsori.

YouTube videoYouTube video

Astfel,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement