Connect with us

Alba

Cupru Min Abrud cumpără anvelope de dimensiuni mari. Licitație lansată pentru 14 bucăți

Publicat



Cupru Min Abrud cumpără anvelope de dimensiuni mari. Cupru Min Abrud a lansat o licitație pentru a cumpăra 14 anvelope pentru utilaje miniere și de carieră, care pot costa peste 15.000 de dolari fiecare, în funcție de producător și specificații.  

Anvelopele au un diametru de circa 2,7 metri, o lățime de 75 cm și cântăresc peste 1,3 tone...

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Vremea în Alba 8 – 14 iulie 2024: Săptămână de foc, cu temperaturi de 37 de grade. Prognoza meteo pe localități

Publicat

Vremea în Alba 8 – 14 iulie 2024: Săptămână de foc, cu temperaturi de 37 de grade. Prognoza meteo pe localități. Se anunță o săptămână caniculară, cu temperaturi care ajung până la 36 de grade Celsius.

Vom avea parte de zile caniculare, cu temperaturi în creștere de la o zi la alta. De miercuri încolo, maximele ating valori de 37 de grade Celsius, iar minimele nu vor mai coroborî sub 20 de grade Celsius.

Citește mai departe

Alba

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba. Șase permise de conducere reținute și amenzi de peste 48.000 de lei

Publicat

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

Au fost...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pepenele românesc, la control pentru determinarea reziduurilor de pesticide. Anunțul făcut de Ministerul Agriculturii

Publicat

Pepenele românesc, la control pentru determinarea reziduurilor de pesticide. Autoritatea Naţională Fitosanitară (ANF) va verifica pepenele românesc începând de luni, 8 iulie. Acţiunile de control vizează determinarea reziduurilor de pesticide la legumele şi fructele proaspete de sezon. Autoritățile vor să verifice dacă acestea corespund din punct de vedere al calității și conformității cu standardele de comercializare, a anunţat, duminică, Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale (MADR).

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: Șofer din Alba, prins cu un transport ilegal de lemne în Vâlcea. Polițiștii au confiscat camionul și materialul lemnos

Publicat

Un șofer în vârstă de 52 de ani din județul Alba care conducea un camion încărcat cu lemne s-a ales cu dosar penal sâmbătă, 6 iulie, după ce a fost oprit de polițiști pe Drumul Național DN 7, în apropierea localității Brezoi, județul Vâlcea.

Potrivit IPJ Vâlcea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că acesta nu deținea documente de transport sau proveniență...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate