Connect with us

Eveniment

Curățenie la FC Hermannstadt – Șapte jucători dați afară. Primul pe listă e Mustivar

Publicat


Nu mai puțin de șapte jucători vor pleca în această mini pauză competițională. Soni Mustivar și-a reziliat deja contractul cu FC Hermannstadt.

Jucătorii lui FC Hermannstadt au intrat în vacanță. Iar președintele clubului, Claudiu Rotar, susține că nu vor pleca având mâna goală. „Azi (n.r. – luni) ne intră în cont o tranșă din drepturile TV și începem să le virăm banii. La unii jucători avem restanță un salariu, la alții, două, funcție de cum au venit la echipă”, a declarat Rotar pentru GSP.RO.
Asta-i vestea bună. Cea rea este că șefii sibienilor au făcut o listă neagră, pe care se află șapte jucători de care vor să se despartă. Potrivit surselor Gazetei, vor fi demarate negocieri cu ei și cine nu dorește să rezilieze amiabil va ajunge la echipa a doua.
Președintele a refuzat să comenteze, însă a dezmințit speculațiile potrivit cărora intenționează să-l demită pe antrenorul Ruben Albes, în condițiile în care n-a câștigat meciul cu Poli Iași (0-1), de duminică: Hermannstadt .
Argumente? „Noi am luat în calcul un rezultat defavorabil, întrucât majoritatea jucătorilor abia s-au întors după infecții cu COVID-19. Neavând prea multe antrenamente în picioare, ne-am așteptat ca ei să cadă la un moment dat. Așa se și explică evoluția modestă cu Iașiul, partidă în care și arbitrajul a lăsat de dorit”.

Primul dat afară – Soni Mustivar
’’Începând din 02.01.2021, mijlocașul Soni Mustivar nu va mai face parte din lotul echipei nostre. FCH și internaționalul din Haiti au reziliat înțelegerea contractuală în condiții amiabile. Îi mulțumim lui Soni pentru evoluțiile sale sub culorile noastre și îi dorim mult succes în carieră!’’, se arată într-un comunicat de presă al clubului sibian.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri: ce adeverință trebuie. Precizările Casei de Pensii Alba

Publicat

pensii 2024

Pensii recalculate pentru beneficiarii de sporuri sau alte bonusuri. Casa Județeană de Pensii Alba a transmis marți precizări cu privire la depunerea documentelor care atestă realizarea sporurilor/veniturilor nepermanente și a veniturilor lunare brute, care pot fi valorificate conform prevederilor Legii nr. 360/2023 privind sistemul public de pensii. 

Legea nr. 360/2023 prevede că în termen de 6 luni de la intrarea în vigoare, pensiile…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Spectacole de teatru pentru copii și adulți la Ocna Mureș, susținute de Teatrul Național ”Aureliu Manea” din Turda

Publicat

Teatrul Național ”Aureliu Manea” din Turda organizează joi, 28 martie la  Casa de Cultură ”Ion Sângerean” din Ocna Mureș două reprezentații. Spectacolele au loc de la ora 11.00 și 18.00.

Dimineața se va juca ”Fata babei și fata moșului”, un spectacol pentru cei mici care cu siguranță vor fi fascinați de povestea celor două fete, potrivit ocnamuresonline.ro

Spectacolul este o adaptare în regia lui Horațiu Ioan Apan,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Angajări la Spitalul de Urgență Cluj. Ce fel de personal caută. Contracte pe perioadă nedeterminată

Publicat

Spitalul de Urgență Cluj anunță că face noi angajări. Unitatea sanitară scoate la concurs mai multe posturi de personal medical, auxiliar, TESA, dar și pentru muncitori.

Potrivit reprezentanților Spitalului…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Comunicat de presă PNL Alba: Trei liberali din Alba conduc alegerile prezidențiale, europarlamentare și locale pentru PNL

Publicat

PNL Alba transmite într-un comunicat de presă că ”PNL i-a desemnat ieri pe cei trei lideri liberali care vor conduce la nivel național campaniile din acest an ale partidului.

Toți sunt liberali cu origini în Alba, cea mai performantă organizație PNL din România.

Dan Motreanu, europarlamentar și în prezent, președintele PNL Giurgiu, plecat din rândul PNL Alba este cel care va coordona campania pentru alegerile prezidențiale, din…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe