Connect with us

Eveniment

Cutremur în Buzău. Seismul s-a produs la 121 kilometri adâncime

Publicat


Un cutremur slab s-a produs, duminică, 19 iunie, în Buzău. Seismul a avut magnitudinea de 3.0 și a avut loc la adâncimea de 121 kilometri.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, în ziua de 19 iunie 2022, la ora 02:36:40 (ora locală a României), s-a produs în ZONA SEISMICĂ VRANCEA, BUZĂU un cutremur.

Cutremurul a avut  magnitudinea ml 3.0 și s-a produs la adâncimea de 121 kilometri.

Potrivit sursei citate, seismul  s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 73km E de Brașov, 77km NE de Ploiești, 117km V de Brăila, 118km S de Bacău, 119km V de Galați, 127km N de București, 151km NE de Pitești, 187km E de Sibiu, 192km N de Ruse, 198km SV de Iași.

Citește mai mult pe Romania24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

UPDATE FOTO: Accident grav pe autostrada A1 zona la Veștem, Sibiu. Impact între un microbuz și un TIR. Trafic blocat

Publicat

Un accident rutier grav s-a petrecut joi după-amiaza pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu-Boița, în zona Veștem.

O persoană este prinsă în caroseria unei mașini și alte două ar fi rănite. A fost solicitat elicopter SMURD.

Traficul rutier este blocat la km. 230, zona Veștem, sens Sebeș – Vâlcea, a anunțat IPJ Sibiu. În accident sunt implicate patru autovehicule, din primele date.

Circulația a fost deviată la kilometrul 238, Mohu.

Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Bărbat reținut într-un dosar extins

Publicat

Percheziții ale polițiștilor din Alba, la aproape 3 ani de la tăierea ilegală a unor copaci. Reprezentanții IPJ Alba au explicat că ancheta a fost extinsă în urma unui dosar care vizează fapte din 2021. Un bărbat a fost reținut, iar altul a fost plasat sub control judiciar. 

Polițiștii din Alba au derulat percheziții în legătură cu tăierea ilegală a 45 de copaci din fondul forestier național, zona Sebeș.

Acestea s-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Ministerul Sănătăţii vrea să limiteze trimiterea pacienţilor de către medici, de la stat, la privat. Ce spune Alexandru Rafila

Publicat

Ministerul Sănătăţii pregătește o strategie care să limiteze trimiterea pacienţilor, de către medici, de la unităţile medicale de stat la cele din mediul privat.

Anunțul a fost făcut joi de ministrul Alexandru Rafila.

„Să nu uităm, de exemplu, că medicii de familie sunt operatori privaţi. Și trimitem pacienţii la medicul de familie chiar dacă sunt operatori privaţi. (…) Lucrăm la o strategie care să limiteze acest…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Retro Parada Primăverii la Alba Iulia, în 20 aprilie. Ce mașini de epocă vor fi prezentate în Cetatea Alba Carolina. Program

Publicat

O nouă ediție a evenimentului Retro Parada Primăverii la Alba Iulia se va desfășura în 20 aprilie 2024. Vor fi expuse peste 80 de mașini de epocă, pe esplanada Obeliscului din Cetatea Alba Carolina.

Vor fi prezentate modele de mașini deosebite, de la unele fabricate în 1923 la altele din anii `80.

Reprezentantul Retromobil Club România, filiala Alba, Mircea Ștefan Grava, spune că prin acest gen de evenimente este promovată pasiunea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe