Connect with us

Brasov

Cutremur în zona seismică Vrancea

Publicat


Un cutremur de 2,9 grade pe scara Richter s-a produs vineri în zona seismică Vrancea. A fost un cutremur de adâncime care a fost simțit în special în orașele aflate în apropierea epicentrului.

Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, cutremurul s-a produs vineri, la ora 15.02, în zona seismică Vrancea. Seismul a avut magnitudinea de 2.9 grade pe scara Richter și a apărut la adâncimea de 127 de kilometri. Cutremurul nu a produs pagube.

Mișcarea scoarței terestre a avut loc în apropierea următoarelor oraşe: 83km E de Brașov, 95km S de Bacău, 100km NE de Ploiești, 111km V de Galați, 114km NV de Brăila, 150km N de București, 171km NE de Pitești, 175km SV de Iași, 196km E de Sibiu, 214km N de Ruse.

Sursa: Mediafax

Romania24.ro

ȘTIREA TA pe Ardeal24 - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Patronatul Medicilor de Familie anunţă graficele de gardă ale Centrelor de Perma…

Publicat

Patronatul Medicilor de Familie anunţă graficele de gardă ale Centrelor de Permanenţă din judeţul Braşov, aferente lunii martie 2021.

!!! INFORMAŢII DE INTERES PUBLIC !!!
Pentru a facilita accesul la serviciile medicale în afara orelor de program a Medicilor de Familie, vă punem la dispoziţie Graficele de Gardă şi datele de contact a celor 11 CENTRE DE PERMANENŢĂ din Judeţul Braşov, aferent lunii MARTIE 2021.
Program de lucru: Luni – Vineri: 15:00-08:00; Sâmbătă – Duminică / Sărbători legale: 08:00-08:00
Multă Sănătate !
#MED_FAM_ASTRA_GRUP
#MEDO
#AVANTGARDEN_BARTOLOMEU
#PREDEAL
#RÂŞNOV
#VICTORIA
#FELDIOARA
#HĂRMAN_SÂNPETRU_BOD
#HOGHIZ_JIBERT_BUNEŞTI_COMANA
#ŞINCA_VECHE_ŞINCA_NOUĂ_MÂNDRA
#LISA_RECEA_UCEA_VIŞTEA
Patronatul Medicilor de Familie Brasov

Consiliul Județean Brașov, profile pictureGeen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, instituţie de cultură aflată sub a…

Publicat

Biblioteca Județeană „George Barițiu” Brașov, instituţie de cultură aflată sub autoritatea Consiliului Judeţean Braşov, se numără alături de Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila printre cele doar două biblioteci publice din România acreditate Erasmus +.

Acreditarea Erasmus este un instrument pentru organizațiile din sectoarele educația adulților, formare profesională (VET) și educație școlară, care doresc să se implice în proiecte și activități de schimb și cooperare transfrontalieră. Organizațiile acreditate Erasmus au acces simplificat la oportunitățile de finanțare în cadrul Acțiunii Cheie 1 în cadrul viitorului Program 2021-2027.

Obținerea acreditării Erasmus confirmă faptul că… Meer


Consiliul Județean Brașov, profile pictureKan een afbeelding zijn van monument en buitenshuis

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe

Brasov

Misiuni pe bandă rulantă la Salvamont. Salvatorii montani au avut 57 de misiuni în 24 de ore

Publicat

Salvamontiștii din România au avut un final de săptămâna dificil. Duminică, ei au avut 57 de misiuni de salvare în diferite zone ale țării.

Duminică, a fost o zi dificilă pentru salvamontiștii din întreaga țară, aceștia fiind solicitați să intervină la un număr mare de evenimente montane.

În doar 24 de ore, la Dispeceratul Național Salvamont s-au primit 57 de apeluri prin care se solicita intervenția de urgență a echipajelor de salvatori. Conform statisticii cele mai multe solicitări au fost în județele Harghita și Brașov. Ocupați au fost și salvamontiștii din Maramureș și Predeal care au avut fiecare câte cinci misiuni.

Tot în ultimele 24 de ore s-au înregistrat apeluri pentru salvatorii din Azuga, Caraș Severin-Formația Muntele Mic, Alba, Gorj, Bihor și Lupeni. Misiuni de salvare au mai avut cei de la Salvamont Mureș, Bușteni și Suceava.

De asemenea, duminică s-au mai primit 34 de apeluri prin care se solicitau sfaturi și informații despre diferite trasee turistice din zona montană și despre starea pârtiilor din domeniile schiabile.

Sursa: Mediafax

Romania24.ro

Citește mai departe

Actualitate

Consiliul Județean Brașov pe Facebook: Luni, 1 martie, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a …

Publicat

Luni, 1 martie, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian-Ioan Veştea, a fost prezent la deschiderea Maratonului de Business „rePORNIM ROMÂNIA”, eveniment organizat pe parcursul acestei săptămâni de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceză în România, Clubul Francofon de Afaceri din Braşov şi Clubul de Afaceri Francofon din Sibiu, cu sprijinul Agenţiei Consulare a Franţei la Braşov.

În cadrul unei mese rotunde organizate la Aula Universităţii Transilvania, având ca temă atractivitatea Municipiului Braşov şi a zonei metropolitane din perspectiva proiectelor şi strategiilor de dezvoltare existente sau în curs de iniţiere, şeful administraţiei judeţene a adus în atenţie… Meer


Consiliul Județean Brașov, profile pictureKan een afbeelding zijn van een of meer mensen

Facebook / Consiliul Județean Brașov

Citește mai departe