Connect with us

Eveniment

Dacă l-ați văzut, anunțați poliția! Tânăr din Odorheiu Secuiesc, plecat în străinătate, dat dispărut de familie

Publicat


Poliţiştii harghiteni solicită sprijinul cetăţenilor pentru găsirea unui tânăr din Odorheiu Secuiesc, plecat la muncă în străinătate, care nu a mai dat niciun semn de viaţă din luna ianuarie şi pe care familia nu îl poate contacta.

Biroul de Presă al IPJ Harghita a informat, miercuri, că o femeie din municipiul Odorhiu Secuiesc a sesizat, în data de 6 iunie, dispariţia fiului său, Raduly Norbert, în vârstă de 22 de ani.

Potrivit informaţiilor furnizate de aceasta, tânărul a plecat voluntar din ţară în cursul anului 2018, pentru a lucra în străinătate.

În luna ianuarie 2022, Raduly Norbert a contactat-o telefonic pe mama sa, confirmându-i că se află în Olanda şi că este în siguranţă.

De atunci şi până în prezent, acesta nu a mai dat niciun semn de viaţă şi nu poate fi contactat telefonic, a precizat IPJ Harghita.

Poliţiştii roagă persoanele care deţin informaţii despre Raduly Norbert sau care pot oferi detalii cu privire la locul în care s-ar afla să sune la numărul 112 sau să ia legătura cu cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmentele pentru a ajuta în identificarea tânărului sunt: înălţime 1,70 centimetri, greutate 70 kilograme, constituţie atletică, păr scurt şaten, ochi căprui, tatuaj pe braţul stâng, a mai arătat sursa citată.

sursa: Agerpres

Sursa foto: IPJ Harghita


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Avertizare Cod GALBEN de furtună pentru Cluj și alte 22 de județe

Publicat

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată pentru 23 de judeţe, valabilă până miercuri după-amiaza şi o informare pentru toată ţara,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Șofer din Câmpeni, testat pozitiv la substanțe psihoactive. Unde a fost oprit de polițiști

Publicat

Un tânăr de 29 de ani din Câmpeni a fost testat pozitiv pentru substanțe psihoactive, în urma unui control al polițiștilor. Acesta a fost depistat pozitiv în noaptea de luni spre marți, pe strada Calea Moților din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 aprilie 2024, în jurul orei 01.30, polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au oprit, pentru control, pe Calea Moților din Alba Iulia, un…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Clujeanca Alisia Perșa (17 ani), locul 1 la cel mai mare festival de fitness din Europa

Publicat

Clujeanca Alisia Perșa (17 ani) a participat zilele trecute la Koln, în Germania, la KIBO, cel mai mare festival de fitness din Europa și a reușit să obțină locul I pentru România.

Tânăra a concurat alături…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Un nou val de praf saharian deasupra României. Unde și când va putea fi observat. Anunțul meteorologilor

Publicat

val de praf saharian

Un nou val de praf saharian deasupra României. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) anunță că depunerile de praf vor putea fi observate în zonele unde va ploua.

”În perioada 16 aprilie ora 12.00 – 18 aprilie ora 00.00, circulația aerului, predominant sud-vestică, va favoriza avansul dinspre nordul Africii a unei mase de aer încărcate cu particule de praf de origine sahariană, către sud-estul Europei.

Această masă de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe