Connect with us

Cluj

Dan Petrescu, după cantonamentul CFR Cluj: Băieții s-au implicat 100%. Cu FCSB nu o să pot alinia cea mai bună echipă

Publicat



dan petrescu conferinta presa e1598378706749.png

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu s-a declarat încântat de modul în care s-a desfășurat cantonamentul echipei sale din Spania. Acesta a avut ocazia să-i vadă la lucru pe Sergiu Buș și Marko Dugandzic, atacanții recent transferați de campioană.

CFR Cluj a ales să se pregătească în Spania în această lună. Decizia ardelenilor a fost inspirată, antrenorul Dan Petrescu fiind mulțumit de condiții, de antrenamente și de meciurile amicale jucate de „vișinii”. CFR Cluj le-a învins la limită pe UD Alzira, 4-3, și La Nucia, 1-0, ambele echipe din liga a 4-a iberică.

„A fost un cantonament reușit, am făcut foarte multe antrenamente fizice, tactice și tehnice într-un timp foarte scurt. Am jucat și două meciuri amicale cu adversari destul de buni, care ne-au pus probleme. Păun și Itu au fost loviți, dar sper să fie recuperați cât mai repede, să nu fie nimic grav.

Antrenamentele au fost bune, băieții s-au implicat 100%, vremea a fost extraordinară, condițiile și terenurile extraordinare. Am fost foarte norocoși. Băieții au arătat foarte bine și la teste, dar în prima și a doua etapă nicio echipă din România nu va fi la 100%, poate abia din a treia etapă.

Cei tineri au încercat să țină pasul. E clar că au nevoie de experiență, dar atitudinea lor a fost foarte bună. Nu am avut probleme, jucători care să nu se antreneze”, a spus Dan Petrescu pentru canalul de YouTube al clubului.

„Marko a ajuns foarte târziu, l-am văzut doar la 2-3 antrenamente”

Despre ultimii jucători transferați, Sergiu Buș și Marko Dungadzic, Petrescu a spus: „Buș a jucat două meciuri, câte 45 de minute, s-a văzut lipsa lui de jocuri. Atitudinea lui e bună, a avut 2-3 ocazii,…

Vezi mai mult pe Cluj24.ro

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Citește mai departe

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Urmărește știrile Cluj24.ro pe Google News

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Marius Lulea (AUR): TRĂDARE. Guvernarea PSD-PNL se pregătește să mai VÂNDĂ și ce a mai rămas din economia națională

Publicat

Prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea acuză guvernul PSD-PNL că se pregătește să mai vândă și ce a mai rămas din economia națională.

Guvernul României, condus de premierul Marcel Ciolacu, trebuie să…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Weekend dedicat experiențelor SENZORIALE, la Iulius Mall Cluj: Street Food Picnic și Festivalul ARGO

Publicat

Ești pregătit pentru un weekend plin de experiențe senzoriale în Iulius Parc? În acest final de săptămână, food-truck-urile de la Street FOOD Picnic – ediția de primăvară, te așteaptă cu o varietate de sortimente…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FCU Craiova 1948 – „U” Cluj. „Șepcile roșii” LUPTĂ pentru a obține primul loc în play-out

Publicat

FCU Craiova 1948 și FC Universitatea Cluj se vor întâlni sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 17:30 pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova unde vor disputa partida din etapa cu numărul șapte a play-out-ului Superligii,…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO. Podcast Cluj24. Alexandru Cordoș (PSD): Electoratul de stânga vrea o schimbare. Vor fi schimbări în județul Cluj

Publicat

Secretarul executiv al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, a fost desemnat candidat al social-democraților la funcția de președinte al Consiliului Județean Cluj. Fost consilier local la Cluj-Napoca, fost senator două legislaturi, în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe