Connect with us

Alba

De Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, Transavia lansează Sezonul 3 al programului #Autentic Românesc (P)

Published

on



Sântimbru, Alba – 09 octombrie 2024. Programul Autentic Românesc, inițiat de TRANSAVIA în 2022, marchează Ziua Națională a Produselor Agroalimentare Românești, sărbătorită pe 10 octombrie, prin celebrarea valorilor autenticității, calității și siguranței produselor autohtone.

Companiile incluse în programul #Autentic Românesc, mari de tradiție și afaceri românești la început de drum, unite de aceleași valori și dorință de dezvoltare durabilă, dar și de promovare a imaginii calității…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Biopsia lichidă, o metodă revoluționară în monitorizarea cancerelor la nivel european. Ce beneficii aduce

Published

on

Biopsia lichidă este o metodă promiţătoare în monitorizarea cancerelor la nivel european. Procedura ar trebui să devină disponibilă pentru un număr mai mare de pacienţi în Franţa, în cadrul unui program anunţat miercuri de mai multe entităţi din sectorul sănătăţii, informează AFP.

„Astăzi, Franţa se remarcă prin această investiţie în biopsia lichidă”, a declarat Pierre Mezeray, unul dintre directorii grupului farmaceutic elveţian Roche, care participă la acest parteneriat, potrivit…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

FOTO: Accident cu trei mașini, la Câmpeni. ISU Alba: Două persoane au fost rănite

Published

on

Accident cu trei mașini, la Câmpeni: Secția de pompieri Câmpeni a intervenit miercuri seară pentru asigurarea măsurilor specifice și acordarea primului ajutor medical în urma unui accident rutier petrecut în orașul Câmpeni.

Incidentul a implicat trei autoturisme. După ajungerea la fața locului, salvatorii au constatat că două persoane au fost rănite.

La fața locului au fost alocate forțe de intervenție formate dintr-un Autospecială pentru Stins Incendii și Asistență (ASAS) și o Ambulanță de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Crăciun 2024 la Alba Iulia, ca în Germania. Primăria schimbă conceptul, alături de un partener: Tradition und Markt

Published

on

Crăciun 2024 la Alba Iulia, ca în Germania: Prima ediție a pieței de Crăciun sub marca ”Tradition und Markt” se va desfășura în acest an în Alba Iulia.

Evenimentul va avea loc în perioada 20 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025 în Cetatea Alba Carolina.

”Vizitatorii vor putea experimenta atmosfera autentică a sărbătorilor de iarnă, bucurându-se de produse originale din Germania, precum vinurile de Crăciun recunoscute în toată Europa, ciocolata caldă și berea germană.

În plus, târgul va oferi o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Amnistia fiscală: ANAF trimite prin poștă scrisori de informare contribuabililor cu datorii. Precizări de la Fisc

Published

on

Amnistia fiscală. ANAF trimite scrisori de informare contribuabililor cu datorii. Aceștia sunt anunțați cum pot beneficia de prevederile OUG 107/2024.

Peste 800.000 de contribuabili persoane fizice vor primi prin poștă o scrisoare de informare, a anunțat ANAF și Ministerul Finanțelor.

Contribuabilii sunt informați privind măsurile fiscale și beneficiile acestora. Aceștia mai primesc:

  • notificarea tiparită privind intenția de a beneficia de anularea obligațiilor bugetare, așa cum sunt prevăzute în OUG nr….

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading