Connect with us

Eveniment

Depășire neinspirată în județul Sibiu. Doi oameni au ajuns la spital

Published

on



Accident, sâmbătă, pe o șosea din județul Sibiu, după o depășire neinspirată.
Accidentul a fost pe DJ 106E, între Rod și Tilișca. Șoferul unei autoutilitare a intrat în depășirea unui autoturism fără să observe că din sens opus venea un microbuz de marfă. În încercarea de a evita coliziunea frontală cu microbuzul, a lovit atât autoturismul depășit, cât și microbuzul.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a șoferului autoutilitarei, 20 de ani, din Sibiu, și a șoferului microbuzului, 48 de ani, din Jina, aceștia fiind transportați la spital conștienți.
Autoturismul a fost condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani, din Sadu.
Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care s-a produs accidentul.


Romania24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Remus Lăpușan, candidat PSD la Camera Deputaților: Guvernarea PSD a promis și livrează! Drumul Tureni – A3 va fi gata în 4 luni

Published

on

Clujul e fieful PNL, dar PSD e „tatăl” marilor proiecte de infrastructură ale județului. Interviu cu Remus Lăpușan, candidatul PSD la Camera Deputaților.

Lucrările de modernizare a Clujului, derulate cu fonduri…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

FOTO-VIDEO: Garda Apulum împlinește 12 ani de activitate. Spectacol aniversar, la Poarta a IV-a a Cetății Alba Iulia

Published

on

Garda Apulum împlinește 12 ani de activitate. Voluntarii au prezentat sâmbătă, 26 octombrie, un spectacol aniversar, la împlinirea a 12 ani de activitate a trupelor de reconstituire istorică. Evenimentul s-a desfășurat la Poarta a VI-a a Cetății din Alba Iulia.

Se împlinesc 12 ani de când trupa de voluntari albaiulieni, care compun formațiunile Legiunea XIII Gemina, Ludus Apulensis, Lupii Apoulonului și Magna Nemesis, dau viață perioadei antice a orașului Alba Iulia.

Acest proiect de reconstituiri…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Tânăr dispărut, căutat de familie la Cluj. Sunați la 112 dacă îl vedeți

Published

on

Poliția Cluj-Napoca a fost sesizată de un bărbat cu privire la faptul că fratele său a plecat de la domiciliu și nu mai răspunde la telefon.

Szabo Szabolcs are 25 de ani și familia cere ajutor pentru a-l…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Super-vacanță de 18 zile de Crăciun, Revelion și Sfântul Ioan. Zile libere, aproape cât un concediu normal

Published

on

Super-vacanță de Crăciun, Revelion și Sfântul Ioan: Perioada sărbătorilor de iarnă și a Revelionului dintre 2024 și 2025 se transformă pentru un mare număr de români într-un adevărat concediu. Asta pentru că există multe sărbători legale în zilele din săptămână și punți stabilite de Guvern. 

Pentru a uni minivacanța de Crăciun, cea de Revelion și cea de Sfântul Ioan, este nevoie de o punte suplimentară în data de 3 ianuarie. Dacă punem la socoteală și weekendurile, va rezulta o…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading