Connect with us

Alba

Deputatul de Alba Florin Roman cere unei instituții să spună motivul pentru care a crescut prețul carburanților atât de rapid

Publicat


Florin Roman, deputat de Alba, a solicitat președintelui Consiliului Concurenței să facă public motivul pentru care prețul carburanților a crescut substanțial în doar câteva săptămâni. Acesta a adăugat, într-un mesaj pe contul său de Facebook, că supraacciza ar trebui eliminată. 

”Pandemia lasă urme din ce în ce mai adânci în economiile românilor, iar eliminarea supraaccizei la combustibili ar fi trebuit să fie unul dintre pansamentele minuscule pentru buzunarele cetățenilor.

Dacă tot vorbim despre valuri ale schimbării, (așa cum mi-ați semnalat și dumneavoastră) am observat următorul aspect:

Prețul combustibililor la pompă a crescut în jurul valorii de 5 lei/litru sau chiar mai mult. Am solicitat Președintelui Consiliului Concurenței să răspundă de ce prețul carburanților la pompă a crescut substanțial?

Citește și: Prețurile la carburanți s-au mărit. Unde se găsește benzina și motorina la cel mai mic preț, în stațiile din Alba Iulia

Dacă vom continua în acest ritm, ne vom îndepărta din ce în ce mai mult de români, iar fărâma de credibilitate pe care o mai avem în fața acestora se va spulbera” a scris Roman pe contul său.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

JOI: Expoziția „Pentru slava mai mare a lui Dumnezeu. Iezuiții în Transilvania”, la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Publicat

La Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia va fi vernisată joi, 25 aprilie, de la ora 15:00, expoziția „Pentru slava mai mare a lui Dumnezeu. Iezuiții în Transilvania”.

Înființat în secolul al XVI-lea de către Ignațiu de Loyola, Ordinul iezuit a jucat un rol important în viața ecleziastică și culturală a Europei, implicit a Transilvaniei. Societatea lui Isus, așa cum mai este cunoscut ordinul, a întemeiat școli, a construit…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Deputatul PNL Florin Roman: „Noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”

Publicat

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman, coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale, a declarat miercuri că „noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne, ameninţări, şantaj, mizerie”.

„Eu ştiu că aici vă e greu, dar nu sunteţi singuri. Asta le-am zis-o şi colegilor din Oltenia, unde, tot aşa, PSD-ul face ce a făcut dintotdeauna, de asta mie îmi place să spun că noul PSD e de fapt vechiul PSD, aceleaşi metehne,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Bărbat din Sebeș, trimis în judecată după ce a spart geamurile unui BMW și și-a agresat fosta soție

Publicat

Un bărbat din Sebeș a fost trimis în judecată pentru distrugere și violență în familie. Dosarul a primit ”undă verde” din partea magistraților din oraș, în data de 16 aprilie 2024. 

Faptele pentru care acesta va fi judecat sunt vechi, din 2019. însă dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în urmă cu câteva zile. 

Potrivit magistraților, victima era pe atunci fosta soție cu care se afla…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

OFICIAL: Pensiile pe luna mai 2024, plătite înainte de sărbători. Când vor fi virați banii. HG în ședința de joi

Publicat

pensii 2024

OFICIAL: Pensiile pe luna mai, plătite în avans. Plata pensiilor şi a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024, vor ajunge la pensionari înainte de sărbători. 

Guvernul va aproba proiectul de Hotărâre în acest sens, care a fost pus pe ordinea de zi a ședinței de joi.

Proiectul propune devansarea plăţilor cu pensii şi alte drepturi prevăzute de legi cu caracter special în valoare totală de peste 9,331…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe