Connect with us

Cluj

Deputatul USRPLUS de Cluj, Viorel Băltărețu: Vreau ca în maximum două luni să ajung să mă întâlnesc cu toți primarii din județ

Publicat



Deputatul USRPLUS de Cluj, Viorel Băltărețu, ales în primul mandat parlamentar, își propune să viziteze toate localitățile din județ și să se întâlnească cu toți primarii și consilierii pentru a afla problemele cu care se confruntă.

Viorel Băltărețu a acordat un interviu pentru Cluj24.ro:

Rep: Ce v-ați propus să faceți pentru clujeni? Ce proiecte aveți în pregătire?

V.B: Pentru mine, funcția de deputat este un nou job. Aș vrea să performez cât mai repede, am citit o grămadă de legi și regulamente în ultima perioadă, în ideea de a mă familiariza cu noua poziție. Voi merge pe două direcții, una fiind bugetul pe 2021.

Vreau să văd, fiind și deputat din partea unui partid membru în coaliția de guvernare, ce proiecte voi susține împreună cu colegii mei pentru a fi incluse în bugetul de stat. Suntem într-un process de scanare a proiectelor care există.

Sper să schimbăm mentalitatea noastră de bugetare, va trebui să gândim bugete multianuale. Acum trebuie să identificăm proiectele care pot fi realizate în 2021 și care trebuie să aibă cel puțin un studiu de fezabilitate sau să se afle într-o fază de licitație.

Întotdeauna când propunem ceva trebuie să vedem și…

Citește mai mult pe Cluj24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Tachtsidis (CFR Cluj) îl „faultează” pe Adi Mutu: Ne-a lăsat într-un moment foarte dificil. Pentru mine nu are CARACTER

Publicat

La finalul meciului CSU Craiova – CFR Cluj 0-1, mijlocașul grec al clujenilor, Panagiotis Tachtsidis, a avut un discurs dur la adresa lui Adrian Mutu, fostul lui antrenor.

Tachtsidis nu crede că va mai continua la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Flaviu Udrea, CANDIDATUL Alianței USR+ARI pentru Florești

Publicat

Flaviu Udrea, consilier local la Florești, și-a depus candidatura din partea Alianței Uniți pentru Florești USR+ARI pentru funcția de primar al celei mai mari comune din România.

„Floreștiul nu mai poate irosi…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Mircea Miclea: Cultura pupatului inelului, a supunerii, nu va produce un viitor mai bun pentru universitățile tehnice

Publicat

O conferință despre viitorul universităților tehnice, organizată de fostul ministru al Educației, Mircea Miclea, a avut loc, vineri, la Cluj-Napoca,  la eveniment fiind prezenți doi profesori, unul de la UTCN – Dan Micu și…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

ACCIDENT în Turda. Un bărbat a fost LOVIT de o mașină. Este în stare gravă. A intervenit ISU Cluj

Publicat

Un bărbat a fost lovit de o mașină, vineri, în Turda, pe str. Victoriei. A intervenit ISU Cluj, care îi acordă primele îngrijiri.

Din informațiile primite, bărbatul ar fi în stare gravă.

ACCIDENT în Turda….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe