Connect with us

Cluj

Desene fără CORTINĂ la expoziția de ARTĂ a unei studente la Cluj: „Am vrut să văd cât de urât pot desena până iese ceva frumos”

Publicat



279849770 5220465404679061 953486791649383848 n e1651633062402.jpg

Anca Cioroboiu, cunoscută și ca „Anke”, este o tânără de 20 de ani venită din Târgu Jiu la Cluj-Napoca pentru facultate. În prezent, este în anul doi în cadrul Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării (FSPAC), la specializarea Media Digitală, iar datorită unei teme, a ajuns să aibă o expoziție de artă. Întâmplarea face că este, totodată, o temă și pentru 2 masterande de la Publicitate și Relații Publice, care au povestit care a fost experiența lor ca organizatoare ale evenimentului. Acesta va avea loc marți, 10 mai, de la 18:30 la 20:00, la Zorki Photo Cafe, pe strada Ion Rațiu, numărul 10, iar pentru participare e necesară completarea formularului de înscriere.

„Inițiativa a luat naștere la materia predată de Paul Boca, <<genuri și formate în media digitală>>. Am primit ca temă să creăm o pagină de social media care să strângă un anumit număr de urmăritori într-o perioadă de timp, cu conținut bun și o idee în spate”, spune Anke pentru Cluj24.

Ea a ales să facă ilustrații pe care să le posteze pe contul de Instagram numit @portofoliuuman.

„Aveam în casă o tabletă grafică pe care am folosit-o doar ca să mă joc Skribbl și mi s-a părut o idee bună să o folosesc și la ceva productiv, așa că mi-am ieșit un pic din zona de confort pentru că eu nu mai făcusem asta înainte și nici nu desenez de fel.

Nu sunt mare…

Cluj24.ro


Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Dan Tanasă, candidat AUR la Primăria Brașov: ”Globalistul Coliban s-a născut talent și a murit speranță”

Publicat

Candidatul Alianței pentru Unirea Românilor, deputatul Dan Tanasă, le propune brașovenilor singura alternativă serioasă pentru funcția de primar.

„Globalistul Coliban s-a născut talent și a murit speranță….

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Bucură-te de AROME asiatice autentice la noul magazin Taste of Asia, din Iulius Mall Cluj

Publicat

Iulius Mall completează oferta culinară destinată pasionaților de experiențe gastronomice variate cu un nou concept de magazin, inspirat din energia vibrantă a marilor orașe asiatice.

taste of asiataste of asia

Taste of Asia aduce o gamă…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Clujeni inimoși, în ajutorul elevilor cu deficiențe de vedere. Mai sunt necesari 4.000 € pentru mașini de scris speciale

Publicat

Zeci de clujeni inimoși s-au mobilizat și au venit în ajutorul elevilor cu deficiențe de vedere care au nevoie de mașini de scris speciale. 
Astfel, la o licitație care a avut loc în weekend, și unde au fost scoase la…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

VIDEO FOTO. Meciul 2 FINALA Ligii Naționale de Baschet. U BT învinge pe CSM Oradea: 74-69

Publicat

Clubul U BT a câștigat, marți, al doilea meci al finalei Ligii Naționale disputat în BT Arena din Cluj-Napoca împotriva echipei CSM Oradea, scor 74-69, după un final cu emoții. 

Clujenii antrenați de Mihai…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe