Connect with us

Eveniment

Dezbaterea pentru taxa de salubrizare la Sibiu, moderată de Lucian Mândruță – Cum se pot înscrie sibienii

Publicat


Dezbaterea publică privind taxa de salubrizare de la Sibiu are loc online și va fi moderată de jurnalistul Lucian Mândruță. Sibienii se pot înscrie pentru a lua parte la discuții.

„Regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale în Municipiul Sibiu a fost postat de către primăria Municipiului Sibiu și se află încă în faza de dezbatere publică, tocmai pentru a oferi cetățenilor posibilitatea de a participa activ la viața comunității și de a fi implicați în actul decizional. Ne dorim un dialog transparent, deschis și o colaborare eficientă cu cetățenii pentru obținere unui consens social, în urma căruia să oferim cetățenilor comunității un serviciu public util și eficient Pentru Cetățeni, Pentru Sibiu, Pentru Mediu”, se arată în descrierea evenimentului pe Facebook.

Dezbaterea publică are loc online, joi, 14.01.2021, începând cu ora 19.00. Moderatorul evenimentului va fi Lucian Mândruță. Participanții la discuție sunt Marian Popa, director al Serviciului Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului din cadrul Primăriei Sibiu, Claudia Iordănescu, directorul executiv ADI ECO Sibiu și Ciprian Simulescu, directorul tehnic ADI ECO Sibiu.

Până la data de 13.01.2021, ora 14.00, sibienii mai pot transmite, în scris, propunerile pentru modificarea regulamentului supus dezbaterii publice. Propunerile pot fi trimise pe adresele de e-mail: office@adiecosibiu.ro și management.salubrizare@sibiu.ro.

Sibienii pot lua parte la discuții

Sibienii sunt invitați să ia parte la dezbaterea ce se va desfășura online prin intermediul Microsoft Teams Meeting.

Aici este link-ul de înscriere

Conectarea se face accesând link-ul de mai sus. Pașii pentru conectare, în funcție de device-ul pe care îl utilizați:

1. Telefon: se descarca aplicatia Microsoft Teams. Nu se creeaza cont, trebuie doar sa fie instalata aplicatia. La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza Microsoft Teams, iar in urmatorul ecran se merge pe „Join as guest” – alaturare ca invitat. Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.
2. Tabletă: se descarca aplicatia Microsoft Teams. Nu se creeaza cont! trebuie doar sa fie instalata aplicatia. La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza Microsoft Teams iar in urmatorul ecran se merge pe „Join as guest” – alaturare ca invitat. (La unele tablete e necesar rotirea tabletei din mod landscape in portrait pentru accesarea butonului de logare) Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.
3. Laptop sau calculator: La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza „Join on web instead” – daca selectati „Download the Windows app” cand se deschide aplicatia se selecteaza „Join as guest” – alaturare ca invitat. Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.

La conectare trebuie să vă treceți numele real. Această videoconferință ar putea fi înregistrată. Prin alăturarea la videoconferință sunteți de acord cu aceste condiții. Pentru a vă înscrie pentru a lua cuvântul accesați semnul în formă de mână.

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, Gaudeamus, își deschide porțile la Cluj-Napoca

Publicat

Cel mai mare târg de carte din Transilvania revine în Piața Unirii din Cluj-Napoca în pragul sărbătorilor pascale, conform unei tradiții de aproape două decenii, pentru ediția cu numărul 23.

Târgul de Carte…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Construirea unui nou cimitir la Alba Iulia. Ce capacitate va avea și cât va costa. Acord de mediu, solicitat la APM Alba

Publicat

Construirea unui nou cimitir la Alba Iulia. Reprezentanții Arhiepiscopiei Ortodoxe din Alba Iulia au solicitat recent Agenției pentru Protecția Mediului Alba emiterea acordului de mediu pentru un proiect ce vizează înființarea unui nou cimitir municipal, pe un teren cu o suprafață de peste 4 hectare, aflat în zona cartierului Bărăbanț. Potrivit documentației, noul cimitir va avea o capacitate de peste 10.000 de locuri de înhumare. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Lansare de carte Gaudeamus Cluj. „Despre iubire ca fapt divers. În sala pașilor pierduți”, autori Daniela și Felix Ostrovschi

Publicat

O nouă carte aparținând istoricului Felix Ostrovschi va fi lansată în cadrul Târgului de Carte „Gaudeamus” din Cluj-Napoca, în ziua de joi, 25 aprilie, la ora 15.

Deja suntem familiarizați cu modul de abordare…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Șapte elevi de la Liceul de Arte din Alba Iulia au obținut premii importante la Olimpiada națională de interpretare 2024

Publicat

liceul de arte

Șapte elevi de la Liceul de Arte din Alba Iulia au obținut premii importante la Olimpiada națională de interpretare și studii teoretice muzicale din anul 2024. Aceștia au participat la faza națională de la Craiova, în perioada 17-21 aprilie.

Rezultatele obținute de elevii Liceului de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia au fost prezentate de reprezentanții unității de învățământ.

Este vorba despre Olimpiada Națională de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe