Connect with us

Eveniment

Dezbaterea pentru taxa de salubrizare la Sibiu, moderată de Lucian Mândruță – Cum se pot înscrie sibienii

Published

on



Dezbaterea publică privind taxa de salubrizare de la Sibiu are loc online și va fi moderată de jurnalistul Lucian Mândruță. Sibienii se pot înscrie pentru a lua parte la discuții.

„Regulamentul de instituire și administrare a taxei speciale în Municipiul Sibiu a fost postat de către primăria Municipiului Sibiu și se află încă în faza de dezbatere publică, tocmai pentru a oferi cetățenilor posibilitatea de a participa activ la viața comunității și de a fi implicați în actul decizional. Ne dorim un dialog transparent, deschis și o colaborare eficientă cu cetățenii pentru obținere unui consens social, în urma căruia să oferim cetățenilor comunității un serviciu public util și eficient Pentru Cetățeni, Pentru Sibiu, Pentru Mediu”, se arată în descrierea evenimentului pe Facebook.

Dezbaterea publică are loc online, joi, 14.01.2021, începând cu ora 19.00. Moderatorul evenimentului va fi Lucian Mândruță. Participanții la discuție sunt Marian Popa, director al Serviciului Public de Management Salubrizare și Protecția Mediului din cadrul Primăriei Sibiu, Claudia Iordănescu, directorul executiv ADI ECO Sibiu și Ciprian Simulescu, directorul tehnic ADI ECO Sibiu.

Până la data de 13.01.2021, ora 14.00, sibienii mai pot transmite, în scris, propunerile pentru modificarea regulamentului supus dezbaterii publice. Propunerile pot fi trimise pe adresele de e-mail: office@adiecosibiu.ro și management.salubrizare@sibiu.ro.

Sibienii pot lua parte la discuții

Sibienii sunt invitați să ia parte la dezbaterea ce se va desfășura online prin intermediul Microsoft Teams Meeting.

Aici este link-ul de înscriere

Conectarea se face accesând link-ul de mai sus. Pașii pentru conectare, în funcție de device-ul pe care îl utilizați:

1. Telefon: se descarca aplicatia Microsoft Teams. Nu se creeaza cont, trebuie doar sa fie instalata aplicatia. La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza Microsoft Teams, iar in urmatorul ecran se merge pe „Join as guest” – alaturare ca invitat. Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.
2. Tabletă: se descarca aplicatia Microsoft Teams. Nu se creeaza cont! trebuie doar sa fie instalata aplicatia. La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza Microsoft Teams iar in urmatorul ecran se merge pe „Join as guest” – alaturare ca invitat. (La unele tablete e necesar rotirea tabletei din mod landscape in portrait pentru accesarea butonului de logare) Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.
3. Laptop sau calculator: La accesarea link-ului din partea de jos a mailului apare o fereastra pentru deschiderea link-ului, se selecteaza „Join on web instead” – daca selectati „Download the Windows app” cand se deschide aplicatia se selecteaza „Join as guest” – alaturare ca invitat. Dupa deschiderea aplicatiei este indicat sa inchideti microfonul si sa-l porniti doar daca este cazul.

La conectare trebuie să vă treceți numele real. Această videoconferință ar putea fi înregistrată. Prin alăturarea la videoconferință sunteți de acord cu aceste condiții. Pentru a vă înscrie pentru a lua cuvântul accesați semnul în formă de mână.

sursa: Ora de Sibiu


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Crucea Roșie Alba participă la parada militară de 1 Decembrie de la Alba Iulia

Published

on

Crucea Roșie Română Filiala Alba va participa, duminică, în cadrul paradei organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naționale a României, cu un detașament format din 30 de angajați și voluntari, dar și cu patru ambulanțe moderne.

Cele patru ambulante tip B1/B2 Mercedes Benz sunt utilizate pentru acordarea asistenței medicale de urgență și transport medical. Două dintre ambulanțe sunt 4X4 pentru intervenții în zone greu accesibile și au intrat în dotarea Crucii Roșii Filiala Alba în ultima lună.

Detașamentul Crucii Roșii Române Filiala Alba va defila sub…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Sfântul Andrei, ocrotitorul românilor, sărbătorit pe 30 noiembrie. Semnificații, tradiții și superstiții

Published

on

Sfântul Andrei, considerat ocrotitorul românilor, este sărbătorit de Biserica ortodoxă în 30 noiembrie. A fost unul dintre cei 12 apostoli ai lui Isus Hristos.

Era frate cu Simon Petru, iar tatăl lor era pescarul Iona. Erau originari din Betsaida, localitate situată pe țărmul lacului Ghenizaret (Marea Galileii), din provincia Galileea, în nordul Tarii Sfinte. Amândoi au fost pescari, alături de tatăl lor.

Au fost și „ucenicii” Sfântului Ioan Botezătorul. A fost si el martor, alături de alți ucenici, la botezul Domnului, potrivit crestinortodox.ro.

Citeste

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Cluj

Spitalul de Copii din Cluj-Napoca va avea Compartiment special de boli infecțioase. Acesta va avea 5 paturi

Published

on

Spitalul de Copii din Cluj-Napoca va avea un compartiment destinat tratării și diagnosticării bolilor infecțioase.

Înființarea noii structuri, care va permite izolarea pacienților, a fost aprobată de Consiliul…

Citește mai mult pe Cluj24

Continue Reading

Alba

Sfântul Andrei: câți români își sărbătoresc ziua numelui. Cui îi poți spune ”La mulți ani” în 30 noiembrie

Published

on

Sfântul Andrei. Ziua de 30 noiembrie reprezintă prilej de bucurie românii care poartă prenume asociate Sfântului Apostol Andrei. Peste 900.000 de persoane îşi sărbătoresc onomastica, iar majoritatea sunt bărbați.

Unul dintre cei 12 apostoli ai Domnului, Andrei era pescar și, potrivit tradiției a propovăduit Evanghelia în mai multe locuri, inclusiv pe teritoriul de atunci al României.

Mărturie stau toponimele din zona Dobrogei unde a și locuit o vreme. Peștera Sfântului Andrei, Paraiașul Sfântului Andrei sunt tot atâtea mărturii care dovedesc trecerea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading