Connect with us

Eveniment

DIICOT: Percheziţii în Teleorman, Ilfov şi Bucureşti, la membrii unei grupări suspectate că a 'spălat' 3 milioane de euro

Publicat



Procurorii Biroului Teritorial Teleorman al DIICOT au efectuat 18 percheziţii domiciliare în două judeţe şi municipiul Bucureşti, la membrii unei grupări suspectate că a „spălat” 3 milioane de euro.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis joi AGERPRES, descinderile au fost efectuate pe 21 ianuarie şi 3 februarie, în Teleorman, Ilfov şi Bucureşti.

Acţiunea a vizat destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în săvârşirea infracţiunilor de spălare a banilor, înşelăciune şi infracţiuni informatice.

„În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2015 – 2020, membrii grupării au spălat suma de aproximativ 3.000.000 euro provenită din săvârşirea de infracţiuni de înşelăciune şi infracţiuni informatice, prin intermediul unor firme specializate în transferuri rapide de bani şi firme specializate în schimburi de monede virtuale”, precizează DIICOT.

În cauză sunt vizate 23 de persoane bănuite de spălarea banilor proveniţi din înşelăciune şi infracţiuni informatice. AGERPRES/(AS – autor: George Onea, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Tehnologii de avangardă în neuroștiințe, oferite studenților internaționali de UMFIH și Institutul RoNeuro din Cluj-Napoca

Publicat

Studenți și medici rezidenți care activează în unele dintre cele mai titrate universități din Europa au participat la ”Școala de Vară de Tehnici de Cartografiere și Stimulare Cerebrală”, organizată de Universitatea de…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Tânăr din Cugir, reținut pentru tâlhărie. Ce i-a furat unui bărbat din oraș, în timp ce se afla în locuința acestuia

Publicat

Un tânăr din Cugir a fost reținut pentru tâlhărie. Acesta i-a furat, prin violență, telefonul mobil. Fapta s-a petrecut în locuința păgubitului.

Potrivit IPJ Alba, marți, 17 septembrie, polițiștii din Cugir au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din Cugir. Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Din cercetări a rezultat că, marți după-amiaza, în timp ce se afla în locuința unui cunoscut, în vârstă de 67 de ani, din Cugir, pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Pescobar o va sponsoriza pe jucătoarea de tenis din Alba Iulia, Miriam Bulgaru, cu 30.000 de euro pe an

Publicat

Omul de afaceri Paul Nicolau, sau cum este cunoscut în mediul on-line, Pescobar, a anunțat că o va sponsoriza pe Miriam Bulgaru anual. 

Pescobar este patronul lanțurilor de restaurante ”Taverna Racilor”. Într-o postare pe Facebook, acesta a anunțat că o va sponsoriza anual pe jucătoarea de tenis din Alba Iulia cu 30.000 de euro. 

Într-un video postat pe Facebook, Pescobar a spus că o sponsorizează pe Miriam pentru a putea participa la mai multe competiții internaționale. În schimb Miriam va purta pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Vin studenții la Cluj-Napoca! Mai puține locuri în cămine. Care sunt tarifele de cazare

Publicat

Universitățile din Cluj-Napoca s-au pregătit pentru primirea studenților la 1 octombrie, când începe anul universitar 2024-2025, și au igienizat, renovat, reabilitat peste vară căminele din campusurile studențești. Sunt…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe
Publicitate