Connect with us

Eveniment

Directorul Romgaz, despre revocarea fulger din funcție – „Nu am primit niciun fel de motivare”

Publicat



Directorul Romgaz, Adrian Volintiru, a fost revocat fulgerător din funcție. Acesta spune că nu a fost invitat la ședința consiliului de administrație și că nu a primit niciun fel de motivare a decizie, scrie zf.ro.

Romgaz, cel mai mare producător de gaze naturale din România, a anunţat, miercuri, că Adrian Volintiru a fost revocat din funcţia de director general de către consiliul de administraţie, atribuţiile acestuia fiind preluate de Daniel Corneliu Pena, director general adjunct, până la numirea unui nou CEO.

Contactat de ZF, Adrian Volintiru a declarat că nu a fost invitat la şedinţa consiliului de administraţie în care a fost revocat din funcţie şi că nu a primit niciun fel de motivare a deciziei.

„Nu ştiu despre ce e vorba, a fost o şedinţă de consiliu de administraţie astăzi (n.red.: 13 ianuarie) la care nu am fost invitat. Au discutat administratorii între dânşii, au hotărât revocarea mea, nu am primit niciun fel de motivare. O să văd probabil zilele următoare“, spune Adrian Volintiru pentru ZF.

Consiliul de Administraţie al Romgaz îl numise pe Volintiru în octombrie 2018 în funcţia de director general al Romgaz pentru o perioadă de patru ani.

Sursa: zf.ro

sursa: Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

U-BT Cluj, la un pas de finala Ligii Naționale. A învins-o din nou pe FC Argeș Pitești, scor 100-74

Publicat

O singură victorie o mai desparte pe U-BT Cluj de finala Ligii Naționale. Echipa a câștigat și al doilea meci cu FC Argeș Pitești, scor 100-74.

U-Banca Transilvania mai are nevoie de o singură victorie pentru a…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Accident cu patru mașini, la intrarea în Florești. O tânără a ajuns la spital

Publicat

Un accident s-a petrecut sâmbătă seară, la intrarea în Florești. Au fost implicate patru mașini, dintre care una s-a răsturnat.

Pompierii din Cluj-Napoca și Florești au intervenit sâmbătă seară la un…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Ramona Strugariu, copreședinta REPER, și-a lansat candidatura la Primăria Cluj-Napoca

Publicat

Eurodeputata Ramona Strugariu, copreședinta Partidului REPER, și-a lansat sâmbătă candidatura la primăria Cluj-Napoca. La eveniment au participat fostul premier şi comisar european, Dacian Cioloș, eurodeputatul Dragoș…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Duminica Floriilor: Intrarea Domnului în Ierusalim. Semnificații religioase pentru credincioși, cu o săptămână înainte de Înviere

Publicat

Duminica Floriilor: Intrarea Domnului în Ierusalim. Credincioșii sărbătoresc Floriile, în 28 aprilie 2024, o zi cu semnificații religioase deosebite, cu o săptămână înainte de Învierea lui Isus Hristos. 

Cu o săptămână înainte de Patimile Sale, Iisus Hristos a intrat în Ierusalim, pe un asin, înconjurat de cei 12 Apostoli.

Mulțimea, recunoscându-L ca fiind adevăratul Mântuitor, L-a întâmpinat cu ramuri de finic și cântări de bucurie.

Vezi și MESAJE de FLORII 2024: Idei de urări pentru cei care poartă nume de flori. Felicitări în zi de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe