Connect with us

Alba

DOCUMENT: Finanțele publice au aprobat repartizarea banilor pentru primăriile din Alba, proveniți din impozitul pe venit

Publicat


Administrația Județeană a Finanțelor Publice Alba a aprobat miercuri repartizarea pe unități administrativ teritoriale din Alba a cotelor defalcate pe impozitul pe venit estimat a se încasa în anii 2020-2023 și a sumelor defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale. 

Potrivit unui document al instituției, prezentat de Alba24.ro, din impozitul pe venit estimat a fi încasat la bugetul de stat la nivelul fiecărui UAT în anul 2020, în sumă de peste 394 de milioane de lei, un procent de 14% merge la Consiliul Județean Alba.

DOCUMENTUL care prezintă situația alocărilor pe fiecare localitate în parte, poate fi consultată în anexa hotărârii, AICI

Un procent de 63% primesc bugetele locale ale comunelor, orașelor și municipiilor și 14% se alocă într-un cont deschis pe seama AJFP Alba pentru echilibrarea bugetelor locale ale primăriilor din  județ.

De asemenea, o sumă de aproape 12 milioane de lei (3%) sunt destinați instituțiilor publice din subordinea administrației publice locale care se ocupă cu organizarea de spectacole și concerte.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști

Publicat

soare meteo vremea prognoza anm

Prognoza meteo ANM pe regiuni, până în 5 mai. Cum va vremea de Florii și de Paști. Chiar dacă în această săptămână vor fi alternanțe termice semnificative, cu zile în care va fi mai frig decât de obicei, vremea se va schimba odată cu ultimele zile ale lunii aprilie. 

Potrivit meteorologilor, de Florii vremea va fi frumoasă în mare parte din țară și este posibil ca ploile să lipsească. Apoi, în preajma Sărbătorilor de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO „Militar pentru o zi”: Specificul armei geniu, prezentat elevilor de la Colegiul Militar din Alba Iulia

Publicat

Elevii claselor a IX-a B și E de la Colegiul Militar „Mihai Viteazul”, însoțiți de locotenentul Cătălin Bobar și diriginta Maria Teglaș, au participat la sfârșitul săptămânii trecute la proiectul „Militar pentru o zi”, derulat de Batalionul 136 Geniu „Apulum” Alba Iulia cu ocazia aniversării Zilei Forțelor Terestre.

Potrivit reprezentanților Colegiului Militar din Alba Iulia, în Poligonul de garnizoană Micești le-au…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. Zece dintre ei, lăsați fără permise

Publicat

Peste 870 de șoferi vitezomani, depistați de polițiștii din Alba în ultima săptămână. În perioada 15-21 aprilie, polițiștii rutieri din Alba au desfășurat operațiunea ROADPOL Speed, o inițiativă a Organizației Polițiilor Rutiere din Europa (ROADPOL) menită să combată excesele de viteză și să îmbunătățească siguranța rutieră.

Această operațiune face parte din eforturile continue ale autorităților pentru reducerea…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia, în timpul Festivalului ”Povești”. Condiții de participare

Publicat

Înscrieri la atelier de teatru pentru copiii din Alba Iulia. În timpul Festivalului de Teatru Povești, la Alba Iulia, vor avea loc ateliere interactive pentru copii. Este vorba despre copii cu vârste între 6 și 13 ani. 

Atelierul va fi coordonat de actrița-păpușar Georgiana Dinescu, în cadrul Festivalului Internațional de Teatru „Povești”, ediția a XVII-a.

Atelierul se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 13 ani…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe