Connect with us

Alba

Doi angajați ai firmei ”Polaris” au găsit o geantă în Piața Cetății din Alba Iulia și au returnat-o femeii care o pierduse

Publicat



Un angajat al firmei de salubritate ”Polaris” i-a returnat, duminică dimineață, geanta unei femei din Alba Iulia, găsită de doi colegi de-ai săi în Piața Cetății. 

Femeia și-a uitat geanta pe o bancă, sâmbătă seară, când a fost acolo la plimbare cu copiii. Obiectul a fost găsit de angajații firmei care se ocupă de întreținerea și curățenia zonei.

”Duminică la ora 8,30 m-a sunat un vecin că mă caută cineva. Am ieșit și era un angajat al firmei Polaris, care mi-a adus geanta pierdută în seara precedentă. Mi-a spus că au găsit-o doi colegi de-ai săi și au adus-o la firmă.

Aveam în ea lucruri importante: documentele de identitate, carduri bancare, obiecte personale… Totul era acolo, neatins. A fost o surpriză foarte plăcută.

Știu că este un lucru normal să returnezi un obiect găsit, dar apreciez mult acest gest. Au făcut un efort să îmi aducă geanta acasă. Mulțumes!” a declarat femeia, pentru Alba24.

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa. Declarație dură a lui Mircea Geoană

Publicat

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa a declarat, sâmbătă, secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, la Congresul Studenţilor din România.

Se face prin implicare şi presiune pusă permanent pe decidentul politic. Pentru că, dacă l-ai votat pe X sau pe Y sau pe Z, indiferent de preferinţa ta politică, în clipa în care tu ai pus...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj. LIVE VIDEO: Ceremonia ”de spargere a solului”

Publicat

Agenția Națională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate a organizat, sâmbătă, pe amplasamentul Spitalului Regional de Urgență Cluj din comuna Florești o ceremonie ”de spargere a solului”. 

Lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj au o valoare licitată de peste 52...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vin ploile în România. Ciclonul care a măturat Italia va influența și prognoza din țara noastră

Publicat

Vin ploile în România. Ciclonul care a măturat Europa va ajunge și la noi. Ultimele zile au adus fenomene meteo extreme în Europa, care se îndreaptă și spre România, dar la cote mult mai reduse. Cea mai afectată de apariția unui nou ciclon este Italia. 

Cum va fi vremea în vara 2024. Trei sisteme de prognoză pe termen lung anunță același lucru: călduri...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Concursul ,,Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii. 80 de elevi ai școlilor din Alba au participat la mai multe probe

Publicat

Concursul ,,Prietenii pompierilor” și-a desemnat câștigătorii. 80 de elevi ai școlilor din Alba au participat la mai multe probe.

De asemenea, acesta promovează dezvoltarea atitudinilor şi a comportamentelor...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe