Connect with us

Eveniment

Doi bărbaţi, arestaţi preventiv pentru trafic de droguri în judeţul Sălaj

Publicat


Arhivă foto

Peste 80 de consumatori din județul Sălaj au fost învinuiți pentru achiziționarea de droguri, într-un dosar în care au fost emise mandate de arestare preventivă pentru doi bărbați acuzați de vânzarea acestor substanțe interzise.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis, sâmbătă, AGERPRES, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi bărbaţi, cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Procurorii au reţinut că, în perioada decembrie 2022 – iunie 2023, cei doi ar fi comercializat droguri de risc şi mare risc şi substanţe cu efect psihoactiv unui număr de peste 80 de consumatori, de pe raza judeţului Sălaj, pentru suma de 100 lei gramul.

DIICOT arată că, vineri, au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară, pe raza judeţelor Sălaj şi Cluj, fiind identificate şi ridicate sume de bani în lei şi euro, mai multe telefoane mobile şi cartele telefonice, un cântar electronic de precizie, precum şi alte mijloace de probă.

Tot în cursul zile de vineri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sălaj a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru o perioadă de 30 de zile. Agerpres


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Publicat

LIVE VIDEO: Cum arată noua Policlinică din Alba Iulia. Noul Ambulatoriu va funcționa din 7 mai. Lucrările au fost finalizate

Ambulatoriul integrat al Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia va fi mutat din locația actuală în clădirea reabilitată și extinsă din incinta spitalului.

În prezent, ambulatoriul de specialitate funcționează pe strada Mușețelului, nr. 2, la o distanță semnificativă de Spitalul Județean Alba.

Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

Sabău (după înfrângerea în fața Oțelului): La cum suntem PLĂTIȚI, ei sunt datori față de club

Publicat

După înfrângerea din Cupă în fața Oțelului Galați, Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul Universității Cluj, s-a declarat dezamăgit de prestația echipei sale.

După ce a ratat prezența în play-off în ultima…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Casele de marcat, obligatorii și la automatele comerciale. ANAF anunță amenzi de la 1 octombrie, după alegeri

Publicat

Casele de marcat, obligatorii și la automatele comerciale. ANAF anunță amenzi de la 1 octombrie, după alegeri, când intră în vigoare măsura.

Operatorii economici care efectuează livrări de bunuri sau prestări de servicii prin intermediul automatelor comerciale care funcționează pe bază de plăți cu cardul, precum și de acceptatoare de bancnote sau monede, au obligația de a le dota cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF).

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Programul este disponibil

Publicat

Vineri începe vânzarea de bilete la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS). Spectacolele vor avea loc în perioada 21-30 iunie. 

Biletele au preţurile neschimbate şi în acest an, a anunţat preşedintele festivalului şi directorul Naţionalului sibian, actorul Constantin Chiriac, într-o conferinţă de presă.

„Aş vrea să menţionez de la început un cadou pe care îl facem de un număr de ani şi pe care am ţinut şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe