Connect with us

Eveniment

Doi bărbați care au răpit-o pe fata din județul Sibiu, reținuți. Tânăra avea o relație cu unul din ei

Publicat



Arhivă foto

Doi bărbați acuzați că au răpit-o pe fata de 20 de ani din Sibiu au fost reținuți. Tânăra s-a întors în familie, anunță Poliția Sibiu. Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că tânăra avea o relație cu unul dintre bărbați, dar familia ei nu avea cunoștință de acest lucru.

În jurul orei 22.30, joi noaptea, în urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, cu sprijinul celor din cadrul IPJ Alba, au depistat-o pe tânăra în vârstă de 20 de ani pe raza municipiului Blaj, din județul Alba.

„Tânăra se afla într-un imobil, însoțită de către doi bărbați, în vârstă de 27, respectiv 33 de ani, domiciliați în localitatea Porumbacu de Jos. Din investigațiile preliminare derulate de către polițiști a reieșit faptul că, la data de 16 februarie, în jurul orei 02.00, bărbatul în vârstă de 33 de ani, la cererea celui în vârstă de 27 de ani, ar fi luat-o pe tânără împotriva voinței sale din fața casei pentru a o transporta într-o locație necunoscută”, transmite, joi, Poliția Sibiu.

Față de cei doi bărbați s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore. Cei doi vor fi prezentați unității de parchet competente pentru aplicarea unei măsuri preventive.

Tânăra s-a întors în familie.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX arată că tânăra avea o relație cu bărbatul de 27 de ani, însă familia ei nu avea cunoștință de acest lucru.

Cercetările sunt continuate la nivelul Secției de Poliție Rurală Porumbacu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Avrig.

Un bărbat a sesizat joi dimineață Poliția că, noaptea, fiica sa, Zoltan Gabi Maria, în vârstă de 20 de ani, în timp ce se afla în fața curții imobilului în care locuiește, în localitatea Arpașu de Jos, ar fi fost luată împotriva voinței ei și urcată într-un autoturism de către un bărbat, care a plecat apoi într-o direcție necunoscută.

(sursa: Mediafax)


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ISU Alba: Reguli de respectat în Noaptea de Înviere și în perioada sărbătorilor de Paște, pentru prevenirea incendiilor

Publicat

ISU Alba: Reguli de respectat în Noaptea de Înviere și în perioada sărbătorilor de Paște, pentru prevenirea incendiilor. În Noaptea de Înviere, pompierii militari din cadrul ISU Alba vor fi la datorie în apropierea lăcașurilor de cult unde se preconizează un aflux mare de credincioși. Salvatorii sunt pregătiți să răspundă solicitărilor în cazul producerii unor situații de urgență.

Pentru ca bucuria Sfintelor Sărbătorilor Pascale sa nu fie umbrită de incidente neașteptate, ISU Alba reamintește cetățenilor reguli de respectat.

Reguli de respectat pe…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Iepurașul de Paște. Semnificația, originile și tradiția simbolului de sărbători. De ce se spune că ascunde cadourile

Publicat

Iepurașul de Paște este unul dintre simbolurile acestei sărbători de primăvară, dincolo de semnificațiile religioase ale acesteia. Tradiţia îndrăgitului Iepuraş de Paşte îşi are originile în legendele păgâne. Acesta le va aduce cadouri copiilor care au fost cuminți.

Iepurele reprezintă la păgâni simbolul lui Eostre, zeiţa primăverii. Aceasta era adesea asociată cu ouăle şi iepurele. Se spune că zeiţa a găsit o pasăre rănită în timpul iernii, iar singura soluţie pentru a o salva a fost să o transforme în iepure. Deşi nu mai era pasăre, iepurele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

4 din 5 români își vor petrece Paștele acasă, în familie. 75% vor să participe la slujba de Înviere

Publicat

Peste 79% dintre români intenţionează să îşi petreacă Sărbătorile Pascale în familie. Proporția celor care îşi doresc să călătorească de Paște este scăzută: doar 16%.

Peste 79% dintre români…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Preot clujean: Sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este sărbătoarea sărbătorilor

Publicat

Preotul Cornel Felecan, parohul Bisericii “Pogorârea Sfântul Duh” Cluj-Napoca, arată în Sâmbăta Mare că sărbătoarea Învierii Mântuitorului nostru Isus Hristos este ”sărbătoarea sărbătorilor, este bucuria bucuriei…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe