Connect with us

Alba

Doi bărbați din Alba prinși beți la volan de polițiști. Ce alcoolemie aveau

Publicat



Doi bărbați din Alba au fost prinși de polițiști în timp ce se aflau la volan sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi s-au ales cu dosare penale. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 decembrie 2021, în jurul orei 18.15, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au depistat un bărbat, de 56 de ani, din comuna Galda de Jos, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, potrivit polițiștilor din Alba, la data de 29 decembrie 2021, în jurul orei 21.50, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat un bărbat, de 31 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism, pe raza comunei Șona, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul…

Vezi mai mult pe Alba24


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VIDEO Șeful UPU Alba, Aurel Crișan: Turele sunt deservite de un singur medic. E nevoie de cumpătare, evitați să ajungeți la spital

Publicat

Șeful UPU Alba, Aurel Crișan, averitizează că turele la Unitatea de Primiri Urgențe sunt deservite de un singur medic. Este nevoie de cumpătare, evitați să ajungeți la spital, spune acesta. 

Șeful Unității de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Alba, medicul Aurel Crișan, a îndemnat la cumpătare, în contextul Sărbătorilor Pascale.

Citește și URĂRI DE PAŞTE 2024 Mesaje și FELICITĂRI de Învierea Domnului. Transmite un gând bun celor dragi de Sărbători

”Să mănânce cumpătat, să bea cumpătat, pentru că altfel ne vom întâlni în…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Conflict în familie, tranșat în instanță de judecătorii din Blaj. Un bărbat, condamnat după ce și-a amenințat fratele cu moartea

Publicat

Un conflict între doi frați din Alba a fost tranșat în instanță, de magistrații din Blaj. Decizia vine la aproape doi ani de la un scandal, în stradă între cei doi.

În data de 30 aprilie 2024, unul dintre cei doi frați a fost condamnat pentru amenințare. 

Fapta pentru care bărbatul a fost condamnat s-a petrecut în data de 3 septembrie 2022. Atunci unul dintre frați a ajuns la domiciliul mamei sale pentru a lăsa mai multe bunuri.

I-a spus fratelui său să lege câinele ca animalul să nu iasă din curte. Însă bărbatul se afla sub influența băuturilor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Cine sunt românii care nu primesc banii înainte de Sărbătorile de Paște

Publicat

Poșta Română, anunţ despre livrarea pensiilor. Compania Naţională „Poşta Română” (CNPR) a anunțat că livrează pensiile românilor înainte de Paște, iar situațiile în care pensia nu a fost livrată reprezintă cazuri excepționale. 

Potrivit reprezentanților companiei, Poșta Română a început livrarea pensiilor din data de 27 aprilie, cu cinci zile înainte de calendarul lunar pentru distribuirea acestora. Se estimează că până la sfârşitul zilei de vineri, Poșta Română se va apropia de procentul maxim de livrare.

Potrivit unui comunicat transmis…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Raport Reporteri fără Frontiere: Serviciile secrete din România vor influență mai mare. Mecanisme corupte de finanțare a presei

Publicat

Raport Reporteri fără Frontiere: organizația internațională spune că serviciile secrete din România vor să obțină o putere și o influență mai mare prin intermediul presei și că mecanismele de finanțare ale mass-media sunt corupte.

Mecanismele de finanțare a mass-media din România sunt adesea opace, chiar corupte, arată cel mai nou raport privind libertatea presei în lume publicat vineri de Reporteri Fără Frontiere, citată de G4Media.

Organizația arată că ”practica larg răspândită de deturnare a fondurilor publice către mass-media, într-o manieră…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe