Connect with us

Alba

Doi bărbați din Alba s-au ales cu dosare penale pentru că au luat trei copaci doborâți de furtună. Ce au decis judecătorii

Publicat



Doi bărbați din Alba au fost cercetați câteva luni, pentru că au luat trei copaci doborâți la pământ de fenomenele meteo. Aceștia au fost cercetați pentru furt de arbori, prejudiciul cauzat fiind de 100 de lei. 

Bărbații au zis ca au luat cei trei copaci deoarece aveau nevoie de lemne de foc. Fapta s-a petrecut la începutul lunii dcembrie a anului 2023.

În data de 26 martie 2024 după patru luni în care au avut dosar penal,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

PAȘTE 2024: Lumina Sfântă va fi adusă sâmbătă seara la Alba Iulia, pentru slujba de Înviere. Semnificații pentru credincioși

Publicat

Paște 2024. Lumina Sfântă va fi adusă sâmbătă seara la Alba Iulia. Aceasta ajunge mai întâi, de la Ierusalim, pe Aeroportul ”Otopeni”.

Patriarhia Română a anunțat că Lumina Sfânta va fi adusă de la Ierusalim, în seara de sâmbătă, 4 mai 2024, de părintele arhimandrit Teofil Anăstăsoaie, Superiorul Așezămintelor Patriarhiei Române la Locurile Sfinte. Va fi oferită delegaţilor eparhiilor Patriarhiei Române prezenți la Aeroportul Internaţional „Otopeni”.

O delegație a Arhiepiscopiei Alba Iuliei va fi prezentă sâmbătă seara pe Aeroportul…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, surprins de o cameră de bord

Publicat

VIDEO Accident în Alba Iulia: Momentul impactului dintre două mașini, de miercuri seara, a fost surprins de o cameră de bord a unui alt participant la trafic. 

În imagini se poate observa că una dintre mașini încearcă să facă stânga și taie calea celui de-al doilea autoturism.

Ocupanții celor două autovehicule rămân în mașini în urma șocului, însă nici un alt participant la trafic nu s-a oprit pentru a vedea dacă poate ajuta.

Mai multe autoturisme trec pe lângă cele două mașini din care nu se vedea nici o mișcare, fără să încerce să…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Probleme la Alba pentru partidele conduse de Șoșoacă și Terheș. Listele de susținere depuse pentru consiliul județean, INVALIDATE

Publicat

Probleme pentru cele două partide extremiste, PNCR și SOS la Alba. Candidaturile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, dar și listele pentru consilieri județeni au fost respinse. 

Au fost respinse de Biroul Electoral Județean, din cauza neregulilor găsite în listele de semnături pentru susținerea candidaților. Decizia a fost luată pe 1 mai 2024 și poate fi contestată la Tribunalul Alba, în termen de 48 de ore.

Atât în listele depuse de partidele conduse de Cristian Terheș și Diana Șoșoacă, reprezentații BEJ au găsit probleme.

Foi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Accident la Oarda, Alba Iulia, cu trei mașini avariate. A fost provocat de un tânăr care conducea băut. Ce alcoolemie avea

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia a provocat un accident rutier la Oarda, în timp ce conducea băut. Acesta a intrat cu mașina într-un autoturism parcat, pe care l-a proiectat în alt autovehicul.

Potrivit IPJ Alba, accidentul a intrat în atenția polițiștilor rutieri din Alba Iulia în noaptea de 1/2 mai, în jurul orei 1.40. Acesta s-a petrecut pe strada Garoafelor din cartierul Oarda al municipiului Alba Iulia. S-a soldat doar cu pagube materiale.

Din primele cercetări, a rezultat că un tânăr de 24 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe