Connect with us

Eveniment

Doi bărbați din Șeica Mare și Jina, la plimbare cu mașina fără permis

Publicat



Doi bărbați, unul din Șeica Mare și altul din Jina, au fost prinși la volan fără să dețină permise de conducere. Amândoi s-au ales cu dosare penale.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 01,00, în localitatea Săliște, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 33 de ani, din Șeica Mare. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de autovehicule, prezentând și o concentrație de 0,10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele celui aflat la volan s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Duminică, în jurul orei 20,00, pe raza…

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

VREMEA până în 10 iunie. Care vor fi zilele mai calde și însorite. Ploile vor fi puține. Prognoza meteo pe patru săptămâni

Publicat

Vremea până în 10 iunie. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prezentat prognoza de vreme pentru următoarele patru săptămâni.

Temperaturile vor urca de la valori de 21-25 de grade, săptămâna viitoare, la 27-28 de grade, după 26 mai. Cel mai cald va fi în prima săptămână din iunie, când temperaturile ajung la 30 de grade în vest și 29 de grade în sud.

Vremea va fi mai răcoroasă în intervalul 13-25 mai, însă vor fi variații de temperatură. Săptămâna viitoare, temperaturile cresc din 16 mai.

Vremea de weekend în Alba: Se mai…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

FOTO: O grefieră de la Tribunalul Alba s-a pensionat, după o carieră de 23 de ani în cadrul sistemului judiciar

Publicat

O grefieră de la Tribunalul Alba s-a pensionat, după 23 de activitate. Voichița Ionița Luca a activat în cadrul sistemului judiciar, la parchet și instanță de judecată.

”Colega noastra Voichița Ionița Luca, astăzi îmbracă pentru ultima dată roba de grefier la Tribunalul Alba.

Profesionalismul, dăruirea și angajamentul de care a dat dovadă în cei 23 de ani cât a fost angajată în cadrul sistemului judiciar, la parchet și instanță de judecată, merită întreaga noastră apreciere.

Pensie fericită și îndelungată îi dorim, intrând în această…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Dan Doru Micu candidează pentru funcția de rector al UTCN. Dorește ”binele mai mare”

Publicat

Prof. dr. ing.mat Dan Doru Micu și-a depus candidatura pentru funcția de rector al Universității Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) din dorința de a face nu doar bine, ci “binele mai mare”. Acesta consideră că liderul adevărat…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Noaptea Muzeelor 2024 la Alba Iulia în 18 mai. Programul evenimentelor de la Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeul Principia

Publicat

Noaptea Muzeelor 2024 la Alba Iulia. Sâmbătă, 18 mai, Centrul Cultural Palatul Principilor Alba Iulia participă la ediția din acest an a Nopții Muzeelor. Va organiza o serie de spectacole, concerte și ateliere.

Acestea se vor desfășura în cadrul Muzeului Palatul Principilor Transilvaniei și Muzeului Principia.

Cele două instituții vor oferi acces gratuit atât în spațiile muzeale, cât și la evenimentele pregătite special pentru această ocazie.

Noaptea Muzeelor 2024 la Alba Iulia: spectacole, dansuri medievale, concerte, lupte cu gladiatori

Între orele…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe