Connect with us

Alba

Doi hoți au spart magazinul Flanco din Sebeș: În 60 de secunde au furat 32 de telefoane. Cum au rezolvat criminaliștii cazul

Publicat


politie mascati

Fragmenul dintr-o mănușă chirurgicală a fost indiciul care i-a dus pe criminaliștii din Alba mai aproape de rezolvarea unei spargeri la un magazin de electronice și electrocasnice din Sebeș. 

Deși în primă fază cei doi făptași nu au putut fi identificați deoarece au fost mascați când au dat spargerea, unul dintre ei a fost prins pe baza probelor ADN. 

Este vorba despre o spargere dată în anul 2018, la magazinul Flanco din Sebeș. Aproape patru ani mai târziu unul dintre cei care au dat spargerea a fost trimis în judecată, iar în data de 28 septembrie 2022, dosarul pentru furt calificat a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară.

De asemenea motivarea a fost…

Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Mai mulți locuitori din Aiud rămân fără apă potabilă, miercuri, din cauza unei avarii

Publicat

Apa CTTA a anunțat, miercuri la amiază, întreruperea furnizării apei potabile pe o stradă din Aiud, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Aiud informează consumatorii că în data de 20.09.2023, furnizarea apei va fi întreruptă pe strada Moților, de la imobilul cu numărul 122 până la ultimul imobil de pe strada respectivă, din cauza unei avarii la conducta de apă potabilă, până la…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Atenție la depozitarea deșeurilor în Alba Iulia. Polițiștii locali din municipiu desfășoară controale în teren

Publicat

În perioada 18 – 22 septembrie, polițiștii locali din cadrul Serviciului Poliția Locală Alba Iulia desfășoară activități conform atribuțiilor prevăzute în Legea 155/ 2010 și Hotărârea Guvernului nr. 1332/2010, privind respectarea prevederilor legale și a condițiilor de ridicare, transport și depozitare a deșeurilor menajere și industriale.

În acest sens, poliția locală aduce la cunoștința cetățenilor, atât persoanelor…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Alin Ignat, deputat PNL Alba: Prioritate la locuri de parcare, la ghișee și case de marcat pentru gravide și mame. Proiect adoptat

Publicat

Alin Ignat deputat PNL de Alba

Alin Ignat, deputat PNL Alba: “Prioritate la ghișee și case de marcat publice și private și locuri de parcare dedicate pentru femeile gravide și persoanele însoțite de copii sub 5 ani. Proiectul pe care l-am inițiat a fost adoptat și pleacă la promulgare.”

Încă un proiect pe care l-am inițiat, ca deputat liberal de Alba, pentru familiile cu copii din România, de această dată alături de colegii mei Mara Calista și Florin Alexe,…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Avarie la rețeaua de apă potabilă din Cugir. Furnizarea apei, întreruptă pe o stradă din oraș

Publicat

Furnizarea apei potabile va fi întreruptă miercuri, 20 septembrie, pe o stradă Cugir, din cauza unei avarii la rețea, a anunțat Apa CTTA SA Alba.

SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Cugir informează consumatorii că în data de 20.09.2023, furnizarea apei va fi întreruptă pe o stradă din orașul Cugir.

Blocurile afectate de avarie

Potrivit sursei citate, au fost necesare întreruperi de alimentare cu apă, până la remedierea…
Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe