Connect with us

Eveniment

Doi judecători din Sibiu eliberați din funcție

Publicat



Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretele de eliberare din funcţie a cinci magistraţi. Doi dintre ei sunt judecători din Sibiu.

Potrivit Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului i-a eliberat din funcţie pe: Tatiana Marcu – judecător la Tribunalul Sibiu, Sevastiţa Stoian – judecător la Tribunalul Călăraşi, preşedintele Secţiei civile din cadrul Tribunalului Călăraşi, Cristina Cocioiu – judecător la Tribunalul Bacău, Dan Radu Trifan – judecător la Tribunalul Sibiu, Liliana Palihovici – judecător, preşedintele Secţiei civile din cadrul Curţii de Apel Iaşi.

Magistraţii au fost eliberaţi din funcţie ca urmare a pensionării.

Sursa: Agerpres

Vezi mai mult pe Ora de Sibiu


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Sabin Sărmaș: Proiectul metroului din Cluj este, de departe, cel mai întârziat din PNRR. Arată blocajul Primăriei

Publicat

Candidatul independent la Primăria Cluj-Napoca, Sabin Sărmaș, a declarat că știa că proiectul metroului din Cluj-Napoca este întârziat, înainte de declarația ministrului MIPE, Adrian Câciu.

”Avem termen 2026…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

FOTO. Porsche pregătește deschiderea la Cluj a celui de-al doilea showroom în România

Publicat

Porsche derulează o investiție de proporții la Cluj, unde va demara construcția celui de-al doilea Centru din România al mărcii. În prezent, proiectul arhitectural al noului spațiu este aprobat, iar construcția se află în…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Alba

Evenimente în Alba, până la finalul lunii mai 2024. PROGRAM: concerte, spectacole, teatru, concursuri sportive, tradiții, istorie

Publicat

c

Evenimente în Alba. În luna mai s-a dat startul evenimentelor și festivalurilor organizate la Alba Iulia și în județul Alba. Urmează Sărbătoarea Libertății de la Blaj, Festivalul Internațional de Teatru ”Povești”, Noaptea Muzeelor și alte manifestări interesante, pentru toate vârstele.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

VIDEO: Terminalul care leagă localitatea Decea la trei mări din Europa, inaugurat. Investiție de 21 de milioane de euro în Alba

Publicat

O investiție de 21 de milioane de euro, în localitatea Decea din Alba a fost inaugurată vineri, 17 mai 2024. Este vorba despre un terminal intermodal, care va lega localitatea din Alba, la trei mări din Europa. 

La inaugurarea investiției a fost prezent Rashid Abdulla, CEO DP World EU. De asemenea au fost prezent și Cosmin Cârstea, directorul DP World în România.

Terminalul de la Decea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe