Connect with us

Alba

Doi urși au fost văzuți într-un sat din Mogoș. A fost transmis un mesaj RO Alert

PublicatReprezentații ISU Alba au anunțat marți seara, în jurul orei 22.25, că  doi urși au fost văzuți într-un sat din Mogoș. 

Pentru locuitorii din zonă a fost emis un mesaj Ro Alert.

Locuitorii sunt sfătuiți să stea în case și dacă văd animalele să nu interacționeze cu acestea. Mai exact să nu se apropie, să nu le hrănească și să anunțe autoritățile.

 


Citește mai mult pe Alba24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

ASTĂZI: Circulație restricționată temporar pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna. Precizările CNAIR

Publicat

Circulația rutieră urmează să fie restricționată temporar miercuri, 27 iulie, pe DN 67C Transalpina, în zona localităților Mărtinie și Căpâlna, pentru traversarea drumului național de către participanții la o competiție sportivă internațională. 

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Definitivat 2024: peste 130 de candidați din Alba, așteptați la proba scrisă. Examenul este organizat la 28 de discipline în județ

Publicat

Definitivat 2024: Peste 130 de candidați din Alba sunt așteptați să susțină miercuri, 24 iulie, proba scrisă în cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ.

În total, sunt 138 de candidați înscriși și admiși pentru susținerea...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Repartizare computerizată 2024. Rezultatele la admiterea la liceu, publicate miercuri, 24 iulie, de minister. Detalii pentru elevi

Publicat

Repartizare computerizată 2024. Rezultatele la admiterea la liceu vor fi publicate miercuri, 24 iulie, de Ministerul Educației. Elevii vor afla la ce liceu au intrat.

De joi, 25 iulie până marți, 30 iulie, se depun dosarele de înscriere la unitățile de învățământ la care au fost repartizați candidații.

Tot marți, 30 iulie, unitățile de învățământ liceal transmit situația locurilor rămase libere în urma...

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe

Alba

Siguranța în mediul online, în vacanță: cum să evitați capcanele și tentativele de fraudă. Recomandările DNSC

Publicat

Siguranța în mediul online, în vacanță. Directoratul Național de Securitate Cibernetică (DNSC), Poliția Română și Asociația Română a Băncilor (ARB), prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, vin cu o serie de recomandări esențiale dedicate utilizatorilor din România, pentru a-și proteja datele personale și financiare în sezonul estival.

Citește mai mult pe Alba24.ro

Citește mai departe
Publicitate