Connect with us

Cluj

Doi vecini din județul Cluj s-au înțeles să se ajute să-și renoveze casele. S-a sfârșit cu bătăi și condamnări la închisoare

Publicat



vecini.jpg

În septembrie 2020, doi vecini din comuna clujeană Luna s-au înțeles să se ajute reciproc la lucrări de construcţie și renovare a imobilelor în care locuiau. Însă totul s-a încheiat cu bătăi și condamnări la închisoare.

Prima dată s-au făcut lucrări la interiorul casei unuia dintre vecini, iar apoi au urmat lucrări la acoperișul celeilalte case.

Considerând că munca sa la acoperiș a fost mai consistentă decât a vecinului, clujeanul a început să îi ceară bani.

Persoana vătămată a arătat că s-au înţeles să nu îşi plătească aceste servicii, având în vedere reciprocitatea ajutorului, însă la finalizarea lucrărilor inculpatul i-a cerut bani, astfel că pentru a nu isca discuţii şi divergenţe, a acceptat să-i plătească suma de 200 lei.

Pe de altă parte inculpatul susţine că prestaţia sa a fost mai consistentă şi că persoana vătămată a acceptat să-i plătească suma de 400 lei, din care 200 lei i-a dat la finalizarea activităţilor, urmând ca restul sumei de 200 lei să i-o plătescă în termen de o săptămână.

Însă la data de 12.09.2020, în jurul orei 20:00, în timp ce se afla pe drum, inculpatul a început să-i aplice mai multe lovituri persoanei vătămate, în scopul de a obţine încă 200 de lei de la aceasta.

În scandal au intervenit mai multe persoane, inclusiv minore, fiind agresată și soția persoanei vătămate, care a fost trasă…

Cluj24.ro

Romania24.ro


Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cluj

Desantul aerian de la Câmpia Turzii, amânt din cauza condițiilor meteo. Circulația pe un tronson din A3 se închide luni

Publicat

Desantul aerian de la Câmpia Turzii, care urma să aibă loc duminică,12 mai, se amână din cauza condițiilor nefavorabile, anunță Ministerul Apărării.

Aproape 2.000 de parașutiști din mai multe țări aliate…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Studenții de la UMFIH Cluj-Napoca descoperă puntea dintre medicină și mecanică prin imprimare 3D în cadrul conferinței HEART

Publicat

Studenții de la Universitatea de Medicină și Farmacie (UMF) ”Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca descoperă puntea dintre medicină și mecanică prin imprimare 3D în cadrul unui workshop care va avea loc în cadrul conferinței…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

SFATURI de la Protecția Consumatorului la achiziționarea LEGUMELOR și FRUCTELOR proaspete

Publicat

Odată cu apropierea sezonului fructelor și legumelor proaspete pe tarabele piețelor, Protecția Consumatorului oferă o serie de recomandări pentru alegerea și cumpărarea acestora, pentru evitarea unor situații nedorite.


Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe

Cluj

Apeluri telefonice false date în toată Țara ca să descurajeze votanții AUR

Publicat

Răspândirea de mesaje mincinoase nu e pedepsită? Mii de oameni m-au alertat în ultimele zile că au primit apeluri telefonice false.

Frica de AUR naște idei revoltătoare în mintea celor care știu că în 2024…

Citește mai mult pe Cluj24

Citește mai departe