Connect with us

Alba

Doliu la fabrica de porțelan Apulum din Alba Iulia. Rodica Vasin, acționar majoritar al companiei, a încetat din viață

Published

on



Doliu la fabrica de porțelan Apulum din Alba Iulia. Rodica Vasin, acționari majoritar al fabricii de porțelan Apulum din Alba Iulia, a încetat din viață.

„Doamna Rodica” va rămâne pentru totdeauna simbolul și imaginea fabricii, au transmis reprezentanții companiei duminică, într-o postare pe rețeaua de socializare. 

„Dragi colegi,

Cu tristețe nemărginită vă anunțăm că, în mod nedrept, doamna Rodica Vasin a plecat dintre noi … la ceruri!

Discreția și demnitatea cu care ne-a părăsit,…

Citește mai mult pe Alba24.ro


ȘTIREA TA pe Ardeal24 - trimite foto/video la Ardeal24 prin Facebook messenger, Whatsapp, sau prin formularul online


Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba

Adolescent de 15 ani din Zlatna, prins de polițiști la volanul unui autoturism, pe o stradă din oraș. S-a ales cu dosar penal

Published

on

Un adolescent de 15 ani din Zlatna a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o stradă din oraș.

Potrivit IPJ Alba, la data de 29 septembrie, în jurul orei 01:45, polițiștii din Zlatna, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, pe DJ 705, pe strada Morii din orașul Zlatna, un autoturism care era condus de un tânăr de 15 ani, din orașul Zlatna, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Bărbat din comuna Sâncel, prins fără permis, la volanul unei mașini neînmatriculate. S-a ales cu dosar penal

Published

on

Un bărbat de 42 de ani din comuna Sâncel s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins de polițiști în timp ce conducea, fără permis, un autoturism neînmatriculat. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 28 septembrie 2024, în jurul orei 14.20, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Jidvei, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit, pentru control, un autoturism care era condus de un bărbat de 42 de ani, din comuna Sâncel, județul Alba.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Acțiuni ale polițiștilor și jandarmilor din Alba. Amenzi de peste 39.000 de lei și 4 permise de conducere reținute

Published

on

În ultimele 48 de ore, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea cetățenilor din județ.

În cadrul activităților desfășurate, au fost efectuate, prin intermediul aplicației eDAC, 725 de verificări de persoane și 501 verificări de autovehicule, pentru a preveni și combate posibile fapte ilegale.

Au fost constatate 141 de abateri de…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading

Alba

Avertizări Cod Portocaliu și Cod Galben de inundații pe râuri din Alba, până marți noaptea. Cod Roșu în două județe din țară

Published

on

Hidrologii au actualizat duminică avertizările de inundații valabile pe râuri din țară până marți noaptea. În județul Alba, este Cod Portocaliu de inundații pe râul Sebeș, până luni noaptea.

Potrivit INHGA, avertizările vizează bazinele hidrografice: Vişeu, Iza, Tur, Someş, Crasna, Barcău, Crişul Repede, Crișul Negru, Crişul Alb, Mureş, Bega, Timiş, Jiu, Olt, Călmăţui, Vedea, Argeş, Ialomiţa, Siret, Prut și râurile din Dobrogea.

Se vor semnala scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi…

Citește mai mult pe Alba24.ro

Continue Reading
Advertisement